Így szarul csinálom a szénhidrát szegény diétát?
57 kilóról szeretnék 50-re visszafogyni,minden zsír a hasamon van..
Általában reggel edzek majdnem éhgyomorra ( fél adag fehérjeturmixot iszom előtte )
Edzés után rögtön egy adaggal
majd 25 gramm rizs + 100 gramm csirke
utána 100 gramm hús köret nélkül
és vacsorára megengedek magamnak kb. 40 gramm ch-t
( 6 után nem eszek )
Ez így egy napra max 60 gramm ch.
Azért eszem vacsorára,mert félek,hogy a reggeli edzés teljesítményének rovására megy,de nem tudok edzés előtt 2 órával felkelni,mert akkor 3kor kelhetnék.. ( 5kor indulok,hogy edzés után melózni odaérjek )
Ez az edzés előtti táplálkozás téma nem az én asztalom, de...
Te azt gondolod, az emberek dísznek vagy egyéni furcsa hobbiból esznek zöldségeket? Zsírt amúgy eszel eleget? Mert a listából nem látszik s ha a szénhidrát kevés, akkor zsírt kell enned, mert energiára szükséged van.
Mi az a 40 gramm szénhidrát, az is valami vegytiszta cucc, mint a fehérjeturmix?
A kérdésem nem arra irányult,hogy ez így jó-e,mert nem lesz tökéletes a hiányzó zöldségek nélkül én is tudom,de nem fogom ragozni,hogy amit nem szeretek azt nem fogom kényszerből letuszkolni,csak mert kell..
Arra voltam kiváncsi,hogy a késő délutáni 40 gramm szénhidrát sok-e,ha másnap reggel megyek edzeni.Amihez nem kell dietetikus,hanem olyan ember véleménye is elég,aki érti a dolgát a testépítésben/edzésben.
h valaszoljak a kerdesedre igen szarul
fogyni fogsz szepen...az izombol szoval ott maradsz majd 20-22%os testzsir zazalekkal ha nem tobbel 50 kilosan...
majd ne csodalkozz h tovabbra is szarul nezel ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!