Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szerintetek jól csinálom?...

Szerintetek jól csinálom? Mikor kezd látszani a hatása? Többi lent

Figyelt kérdés

Jó egy hónapja elkezdtem intenzívebben tornázni(hellyel közzel minden másnap, van ugy h 3napig nem aztán minden nap) mellette 7.napja a szénhidrátszegény diétát.

Próbálom teljesen mellőzni a lisztet, cukrot tésztákat.

úgyérzem van egy kis hatása, nem feszül annyira a bőröm, de ennyi. Mikor kezd látszódni jobban a hatása? A célom -10-15kg.

Köszi előre is

2013. ápr. 5. 12:44
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Az ember természetes táplálkozása szénhidrátszegény.

Ha sok zöldséget eszel, húsokat, gyümit akkor az egyik legegészségesebb kismama lehetsz. Ilyen esetben már ugye az egészség kerül mindenképpen előtérbe (ez nem jelenti hogy közben el kell hízni..).

hmm valami.. volt még valami.. GRATULÁLUNK!!!! :)

2013. ápr. 15. 20:06
 22/41 A kérdező kommentje:
köszi de még csak egy halványka teszt,nem bizom el magam,csalódtam már eleget.lehet hogyha tényleg sikerült akkor pont ez a váltás hozta meg. No de holnapután kiderül.addigra csak erösebb lesz ha baba van a dologban.ha meg nem,akkor sem keseredem el,kitartó vagyok.
2013. ápr. 15. 20:21
 23/41 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha orvoshoz mennél, ha sok csalódás ért már! Inzulinrezisztencia és pajzsmirigy vizsgálata miatt! Mind a kettő okozhat vetéléseket. Ha a pajzsmirigy működik alul, az a napokban is kiderülhet vérvétellel és kaphatsz rá gyógyszert. Ez nagyon fontos lenne.
2013. ápr. 16. 07:57
 24/41 A kérdező kommentje:
Szia, pajzsmirigyemet megnézték, mert anyukámnak is gondja van vele, igy kierőszakoltam a vizsgálatot. Nem mutatott semmit. Hormoneredmény is csak annyit hogy az adott hónapban nem volt p.ém. A vércukrom meg általában felső határérték, mert rettenetes pánikot kapok a tűtől(nem tudom mért félek tőle ennyire) és ezért nem mutat teljesen valós eredményt. De már fiatalabb koromban figyelmeztettek hogy figyeljek oda rá mert van a családban, és nagy a valószínűsége hogy örököltem a hajlamot. Csokit, édességet nagyon keveset eszek azóta(havonta ha 2szer) Csak a kávét ittam cukorral, meghát ügye amiket most elhagytam azokat addig ettem. De reméljük hogy most kiküszöböltem a problémát ha ez volt. Hidd el a majd 2 év alatt rengeteg vizsgálaton estem át. Én hiszek nekik, nem tudok egyebet tenni. köszönöm a válaszokat.
2013. ápr. 16. 08:33
 25/41 anonim ***** válasza:

Tényleg nem szeretnék így távolból okoskodni, de ez így még mindig kevés.

Inzulinrezisztencia vizsgálata: éhomi és 120 perces terheléses cukor kell és inzulin vizsgálata

pajzsmirigy: csak endokrinológus szakorvos tudja kivizsgálni, mert a háziorvos által lekért TSH érték nem mutat sokszor semmit. (pl a szubklinikus eseteket)

Tehát: TSH, T3, T4 anti-TPO, anti-thyreoglobulin is kell. Emellett ha bármelyik pozitív, akkor további vizsgálatok.

többszörös vetélés esetén még néznek más hormonokat is (pl prolactin, tesztoszteron, ösztrogén, progeszteron)

Ezek mind ki voltak vizsgálva?! Nézd á a laborpapírjaidat!

Az, hogy a cukor (éhomi?) a normális felső határán van, ez már árulkodó jel az inzulinrezisztenciára, vagy a kezdődő diabetesre.

Keress hozzáértő orvost! Endokrinológust elsősorban.

2013. ápr. 16. 12:54
 26/41 anonim ***** válasza:
A tűfóbia nem okoz éhomi ugrást az értékben!
2013. ápr. 16. 12:55
 27/41 anonim ***** válasza:
Ja és az inzulinrezisztencia speciális diétát igényel, főleg a terhesség alatt. Én szívből kívánok jó babavárást és egészséges gyerkőcöt neked és egy szakmailag jó orvost, aki végigkísér.
2013. ápr. 16. 12:57
 28/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyos vagy..

VAlóban ennyi mindent nem néztek, a tsh meg a többi volt, kb 6 hónappal ezelőtt, meg volt terheléses cukor is de az pár évvel ezelőtt.

Nem vetéltem el eddig,nem sikerült teherbe esnem.

3hónapja volt HSG átjárhatósági vizsgálatom, és ebben a hónapban clostilbegyt kúra.

REmélem hogy nincs igazad, és nem vettem okoskodásnak.

Endokrinológus meg még régebben látott.de látott. már nem igazán emlékszem mik voltak, majd 8 éve volt.

2013. ápr. 16. 14:58
 29/41 anonim ***** válasza:
Én feltétlen megkeresném, hogy most terhes vagyok!
2013. ápr. 16. 15:03
 30/41 A kérdező kommentje:

REndben, megfogadom a tanácsot, de mivel 1,5 hónap mulvára be van táblázva(tegnap megkérdeztem) igy azt gondolom majd ha megyek nőgyógyászhoz neki jelzem ezeket a dolgokat. Hátha hamarabb eljutok igy. REndes nődokim van, bárhova bejuttat hamarabb.

Mindenképp mondtam volna neki hogy szénhidrátszegény diétán vagyok és szerintem emiatt jött össze, és hogy nézzünk utána nehogy gond legyen.

A mai tesztem erősebb.Remélem így is marad. Köszönöm az infókat.

2013. ápr. 17. 09:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!