Szerintetek jól csinálom? Mikor kezd látszani a hatása? Többi lent
Jó egy hónapja elkezdtem intenzívebben tornázni(hellyel közzel minden másnap, van ugy h 3napig nem aztán minden nap) mellette 7.napja a szénhidrátszegény diétát.
Próbálom teljesen mellőzni a lisztet, cukrot tésztákat.
úgyérzem van egy kis hatása, nem feszül annyira a bőröm, de ennyi. Mikor kezd látszódni jobban a hatása? A célom -10-15kg.
Köszi előre is
Az ember természetes táplálkozása szénhidrátszegény.
Ha sok zöldséget eszel, húsokat, gyümit akkor az egyik legegészségesebb kismama lehetsz. Ilyen esetben már ugye az egészség kerül mindenképpen előtérbe (ez nem jelenti hogy közben el kell hízni..).
hmm valami.. volt még valami.. GRATULÁLUNK!!!! :)
Tényleg nem szeretnék így távolból okoskodni, de ez így még mindig kevés.
Inzulinrezisztencia vizsgálata: éhomi és 120 perces terheléses cukor kell és inzulin vizsgálata
pajzsmirigy: csak endokrinológus szakorvos tudja kivizsgálni, mert a háziorvos által lekért TSH érték nem mutat sokszor semmit. (pl a szubklinikus eseteket)
Tehát: TSH, T3, T4 anti-TPO, anti-thyreoglobulin is kell. Emellett ha bármelyik pozitív, akkor további vizsgálatok.
többszörös vetélés esetén még néznek más hormonokat is (pl prolactin, tesztoszteron, ösztrogén, progeszteron)
Ezek mind ki voltak vizsgálva?! Nézd á a laborpapírjaidat!
Az, hogy a cukor (éhomi?) a normális felső határán van, ez már árulkodó jel az inzulinrezisztenciára, vagy a kezdődő diabetesre.
Keress hozzáértő orvost! Endokrinológust elsősorban.
Köszönöm, aranyos vagy..
VAlóban ennyi mindent nem néztek, a tsh meg a többi volt, kb 6 hónappal ezelőtt, meg volt terheléses cukor is de az pár évvel ezelőtt.
Nem vetéltem el eddig,nem sikerült teherbe esnem.
3hónapja volt HSG átjárhatósági vizsgálatom, és ebben a hónapban clostilbegyt kúra.
REmélem hogy nincs igazad, és nem vettem okoskodásnak.
Endokrinológus meg még régebben látott.de látott. már nem igazán emlékszem mik voltak, majd 8 éve volt.
REndben, megfogadom a tanácsot, de mivel 1,5 hónap mulvára be van táblázva(tegnap megkérdeztem) igy azt gondolom majd ha megyek nőgyógyászhoz neki jelzem ezeket a dolgokat. Hátha hamarabb eljutok igy. REndes nődokim van, bárhova bejuttat hamarabb.
Mindenképp mondtam volna neki hogy szénhidrátszegény diétán vagyok és szerintem emiatt jött össze, és hogy nézzünk utána nehogy gond legyen.
A mai tesztem erősebb.Remélem így is marad. Köszönöm az infókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!