Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szerintetek jól csinálom?...

Szerintetek jól csinálom? Mikor kezd látszani a hatása? Többi lent

Figyelt kérdés

Jó egy hónapja elkezdtem intenzívebben tornázni(hellyel közzel minden másnap, van ugy h 3napig nem aztán minden nap) mellette 7.napja a szénhidrátszegény diétát.

Próbálom teljesen mellőzni a lisztet, cukrot tésztákat.

úgyérzem van egy kis hatása, nem feszül annyira a bőröm, de ennyi. Mikor kezd látszódni jobban a hatása? A célom -10-15kg.

Köszi előre is

2013. ápr. 5. 12:44
1 2 3 4 5
 1/41 A kérdező kommentje:

CSak h tisztább legyen a kép:

reggeli: saláta+ sovány husi(általában csirke, ha nem husi akkor túró vagy egy kis sajt, sonka)

tízórai ha éhes lennék, gyümölcs(alma, kiwi, narancs 1 db)

Ebéd:zöldség v hús Leves(tészta nélkül), főzelék vagy tojás (tegnap pl spenót)

uzsi :mint a tízórai

vacsi:sali vagy natur joghurt lenmaggal

Napközben néha ha nassolni támad kedvem akkor alma vagy répa... Emelett sok víz +tea és napi 2 kávé cukor helyett mindig édesítővel.

Torna: Otthon pilatesz v kardio ill súlyzós gyakorlatok, .

2013. ápr. 5. 12:51
 2/41 anonim ***** válasza:

Pár hét alatt már látszódhat, hiszen ennyi idő alatt leadhatsz 1-2 kilót.

Néhány hónap múlva pedig minden bizonnyal látszódni fog.

2013. ápr. 5. 13:31
 3/41 A kérdező kommentje:
Az elmúlt 7 napban kezdtem ugyebár a diétát, vagy inkább életmódváltást, és eléggé fáradt vagyok.Sokat alszom, mégis mintha egész nap robotoltam volna.Szellemileg is testileg is este 7-8kor már lecsukódik a szemem. Tornázni is csak 1szer tornáztam, ma lesz a második, ugyérzem nincs erőm.Ez mikor fog elmúlni? Mennyi idő lesz mire a szervezetem "rájön" hogy nincs több szénhidrát? Gondolom ez a probléma.
2013. ápr. 5. 14:09
 4/41 anonim ***** válasza:

Ez hetekig is tarthat, szoktak némi keményítőt fogyasztani például rizsből vagy zabból, hogy fokozatosan szokd meg a kevesebbet. Gyakori jelenség, utána fogok érdeklődni hogy kinél meddig tartott.

Egyébként a jelenséget a tejtermékekkel csak rontod, próbáld ki a jövő héten, hogy nem eszel túrót és sajtot.

2013. ápr. 5. 14:19
 5/41 anonim ***** válasza:

* de eszel elég zsírt, jóllaksz az étkezéseid alkalmával!

Olyan hibát gondolom senki sem követ el, hogy nem eszik kenyeret, és akkor a reggelije kenyér híján csak a megszokott feltét, 2 szelet sonka és 2 szelet saláta lesz. Gondolom ez egyértelmű, csak a biztonság kedvéért gondoltam fontosnak, hogy leírjam.

2013. ápr. 5. 14:21
 6/41 A kérdező kommentje:

A fokozatosság megvolt előtte, kenyeret már elég rég nem eszek.

Tejtermékeket ritkán eszek, amugy sem vagyok érte oda, kivéve a sajt, ill túró, de azt is csak 1 héten kb 3 szor ha eszem.

Lisztet, illetve szénhidrátot csak annyit eszem amennyi feltétlen muszály. Pl a spenótot rántással csináltam 1 kanál liszt egy héten eccer szerintem belefér.A szénhidrát pedig amennyi az étrendemben van, a gyümölcsökben, zöldségekben, pluszt nem viszek be mint régen.(tészta 0, csoki cukor0 magas szénhidrát tartalmú élelmiszerek 0)

A szénhidrátszegény diéta alapfeltétele szerintem a kenyerek tészták cukrok kivonása az étkezésből.

2013. ápr. 5. 14:49
 7/41 A kérdező kommentje:
ja és se rizs se krumpli.
2013. ápr. 5. 14:51
 8/41 A kérdező kommentje:

A fenti étrend a tegnapi volt. MA reggel sültszalonnát ettem salival!! :D fincsi volt. Próbálom változatosan.

A sali az nem csak a salátalevél, hanem pl 2 paradicsom ubival paprikával egy kis só és esetleg olivabogyó.Vagy mikor hogy van kedvem csinálni. A multkor 1 kanál túró is ment bele.

2013. ápr. 5. 15:08
 9/41 anonim ***** válasza:

Meg is éheztem, jónak tűnik. És fáradékony vagy mellette, ami nyilván nem jó. Az a helyzet, hogy én fiatalon átálltam lowcarbra, és nem tapasztaltam (szerencsére) problémát, inkább akkor gázos, ha úgy alakul hogy mégis eszem olyat amit annyira nem kellene, és történetesen lemegyek edzeni.

Várd ki, úgy tudom az inzulinrezisztencia miatt van, el fog múlni!

2013. ápr. 5. 15:12
 10/41 anonim ***** válasza:

Amit más ne írt, érdemes először egy labort készítettni, hogy rendben van-e a vérképed, vas és a pajzsmirigy funkciók! Ez utóbbi ugyanis sokszor rejtetten, ún szubklinikus formában van jelen, de ez elég a fogyási kísérletek meghiúsulásához.

Másodsorban: szénhidrátra szüksége van a szervezetnek, ennek hiányában nem lesz energiád! A szénhidrát milyensége viszont fontos. Összetett, lassan felszívódó szénhidrátra van szükség, mint pl teljes kiőrlésű dolgok, barnarizs.

Reggelire csak 2 gyömit ennék, tízórai joghurt, ebéd hús salival, barna rizs, uzsonna fehérjeszelet, este hús sali, joghurt. Heti 3zor az ebédet fehérjeporral lehet helyettesíteni. (csak ne a turb+o diéta)

2013. ápr. 5. 15:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!