50-60 gramm szénhidrát per nap sok?
Ez úgy adódik össze, hogy reggelire és 10óraira gyümölcsöt eszem (1db alma és 2 kicsi kiwi). Majd ebédre és vacsorára csak zöldséget hússal, hallal, tojással. Így jön ki az 50-60 gramm ch és 70-80 gramm fehérje. Tudom a fehérje kicsit kevés, de naponta eszek tojást, csirkehúst és halat is és így is csak ennyi az annyi. Nem is kívánok több ételt, így az adagokat sem tudom megemelni.
De a fő kérdésem, hogy sok e a szénhidrát fogyasztásom?
Oké. Tehát első lépésben az év elején sikerült elhagynom a cukrot és a lisztet. Most a tavasz elején a minimálisra csökkentett gyümölcs adagomat is el kellene hagynom. Ez nehezebb lesz. Mert imádom a zöldségeket, főleg nyersen szeretem nagyon, de a gyümölcsöket is szeretem.
Mindenesetre megpróbálkozom vele, bár félek a szédelgéstől, a szellemi frisesség hiányától, de megpróbálom, ha nem megy, akkor marad a jelenlegi étrend.
Köszönöm.
Megsütöttem egy fél adag fahéjas-kókuszos-lenmagos falatkát. Finom rágcsa, és egészséges is. Köszönöm az ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!