Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 50-60 gramm szénhidrát per...

50-60 gramm szénhidrát per nap sok?

Figyelt kérdés

Ez úgy adódik össze, hogy reggelire és 10óraira gyümölcsöt eszem (1db alma és 2 kicsi kiwi). Majd ebédre és vacsorára csak zöldséget hússal, hallal, tojással. Így jön ki az 50-60 gramm ch és 70-80 gramm fehérje. Tudom a fehérje kicsit kevés, de naponta eszek tojást, csirkehúst és halat is és így is csak ennyi az annyi. Nem is kívánok több ételt, így az adagokat sem tudom megemelni.

De a fő kérdésem, hogy sok e a szénhidrát fogyasztásom?

2013. márc. 21. 12:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ketózishoz sok,alap diétához nem sok.
2013. márc. 21. 12:54
 2/18 A kérdező kommentje:
Ketózis elérése lenne a célom, de ezt sajnos egyenlőre nem tudom megvalósítani, így marad a low carb.
2013. márc. 21. 13:12
 3/18 anonim ***** válasza:
Érdekes módon amikor ketózisban voltam kb 900kalóriás étrenden, a mai fejemmel megnéztem egy másik kalóriatáblázatot, elnéztem a mennyiségeket...szerintem 50g ch mehetett/nap és ketózisban voltam vele.Viszont nem gyümiből,hanem rostokból.Ezért a gyümölcscukor felejtős,viszont akkor zöldséggel pótold ki,hátha.
2013. márc. 21. 13:22
 4/18 A kérdező kommentje:

Oké. Tehát első lépésben az év elején sikerült elhagynom a cukrot és a lisztet. Most a tavasz elején a minimálisra csökkentett gyümölcs adagomat is el kellene hagynom. Ez nehezebb lesz. Mert imádom a zöldségeket, főleg nyersen szeretem nagyon, de a gyümölcsöket is szeretem.

Mindenesetre megpróbálkozom vele, bár félek a szédelgéstől, a szellemi frisesség hiányától, de megpróbálom, ha nem megy, akkor marad a jelenlegi étrend.

2013. márc. 21. 13:26
 5/18 anonim ***** válasza:
Addig maradjon csak a zöldség,és egy két hét után meglátod majd,hogy sikerül. Egyébként lenmag falatkákkal próbálkozz,mint édes nasi, helyettesitheti a gyümölcsöket is. A ketózis alapképlete-kalóriabevitel 80% zsirból a maradék 20%- fehérje és szénhidrát.
2013. márc. 21. 13:31
 6/18 anonim ***** válasza:
Semmi gond azzal, ha reggelire és tízóraira gyümölcsöt eszel. Folytasd nyugodtan így.
2013. márc. 21. 15:26
 7/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Megsütöttem egy fél adag fahéjas-kókuszos-lenmagos falatkát. Finom rágcsa, és egészséges is. Köszönöm az ötletet.

2013. márc. 21. 16:17
 8/18 anonim ***** válasza:
Jól hangzik, a válaszok is tanulságosak!
2013. márc. 21. 17:02
 9/18 anonim ***** válasza:
48%
az senkit nem zavar, hogy az agynak kell a szénhidrát? ..
2013. márc. 21. 21:13
 10/18 anonim ***** válasza:
Ez hülye mondat volt Tesó :D
2013. márc. 21. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!