Update szerint hányas kódú a zsíros kenyér? Én olyan kenyérre kenem a kolbászzsírt, ahol 100 gramm kenyérben 30 gramm szénhidrát van. A régi update kenyér 100 grammjában is kb 30 gramm szénhidrát volt nem?! Szerintetek ez így milyen kódú?
3-mas.
Gondolkozz már teljesen mindegy mire kened, 100% zsír, az hatalmas 3-as.
Első:
De az Update lesz@rja a zsírt, ha jól tudom, úgyhogy ez nem biztos...
Zsirt lehet enni a kenyér hizlal ami lisztes tészta cukor ezt kell kivonni és sokat fogysz nem okoskodom tavaly decemberbe el kezdtem norbizni este 9 kor sültpipit ettem semmit nem ettem hozzá csak egy kis salit és ezt 2 honapig csináltam 12 kg ment le irok egy példa étrendet
Regeli: 30dkg párizsi,vagy virsli(pari ubi amennyit akarsz )
Tizorai lehet ugyan ez vagy gyümölcs de abbol sem mindegy mi!
ebéd Sült csirke,pörkölt vagy székely kápi amibe nincs liszt cukor tészta salival
uzsonna lehet az ami a reggeli
vacsi is csak felejtsd el a tészta féléket
remélem tudtam segiteni
sok sikert :)
TISZTÁNLÁTÁSÉRT
a testépítőknek, hagyományos táplálkozást tanultaknak:
a fehérje, zsír bevitel mivel nem okoz magas inzulin emelkedést, így NEM raktároz zsírt. lehet ezen idegeskedni, nevetni, elmenni sírni, de így működik.
a norbiupdétosoknak:
lehet péksütiket csinálni alacsony szénhidrát tartalom mellett, ezt meg is csinálják updéték mert gluténnal és szója liszttel teleb@sszák a termékeiket, csak ez hiába lesz alacsony glikémiás indexű (és alacsony inzulin szint emelő) de baromi egészségtelen. egészségtelen az indokolatlanul sok adalékanyag használata is (de indokolt, mert nélkülük senki sem venné meg a sok szemetet).
tehát fogyni lehet így is, de ez még mindig ész nélküli. sajnálom.
a zsírt zöldséggel, hússal kellene enni. ha meg zsíros kenyérre vágyik az ember, ám legyen de a hagyományos fehér kenyér még mindig egészségesebb, mint a gluténnel, szójával pumpált u1 'kenyér'
egyébként lehet lisztet csinálni olajos magvak préselt őrleményeiből is, és lehet így péksütiket csinálni.
Köszönöm és szívesen, de gondolom az "utolsó kommentelő" Keldaa nicknevet viselő hozzászólóra vonatkozott.
Ahogy updét Réka is ehet zsíros kenyeret este, ha alacsony a szénhidrát tartalma, úgy mindenki, és mivel nem emeli meg az inzulin szintünket, így nem zsírosít és lehet fogyni mellette.
De a 30g szénhidrát bevitele is fölösleges illetve egészségtelen, az esetleges update termékek pedig károsak. A gabonából készült kenyereknek mindenképpen rossz hatása lehet a fogyásra, a glutén és rost tartalom semmiképpen sem az egészséget szolgálja, tehát nem ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!