Szénhidrátszegény diétával miért nem fogyok?
Az elődeink szimplán szegények voltak.
De csak a kenyerükben volt glutén (abban is kevesebb) nem a felvágottakban, hústermékekben.
Nem ettek szóját. EGÉSZSÉGESEBBEN ÉLTEK szegényen, mint mi tudunk jobb módban, ha nem figyelünk nagyon oda.
Normális mennyiségű szénhidráttal semmi gond (itt a gabonákra gondolok)! A NAPI MOZGÁSodhoz lődd be a mennyiséget ! (A cukros, fehérlisztes dolgok felejtősek)
Testépítők is visznek be szénhidrátot gabona formájába!
(T.Harcmuves - TESTÉPÍTŐK, akik a testükből élnek)
Zöldség, gyümölcs, folyadék és húsok! és persze mozgás
Az agyhalott zsírbatunkolt répaszopogatást (amit egyesek előszeretettel ajánlgatnak)teljes értékű táplálkozás helyett felejtsd el!
Igen! Egyik előnye, hogy olcsó!
Nem! Nem az olcsósága miatt!
Én a profi szintről beszéltem. Ott nem lehet problem az ár!
Milyen eredmény? Rajtad is látszódhatnának az izmok ha edzenél (és szénhidráttal nyomnád magad) de ettől, na ettől valaki nem lesz hiteles.
Komolyan nem tudom mi van veletek, emberek hol jártok? A testépítő a hiteles? Vazeg, van lowcarb testépítő is, ne ezen múljon a hitelesség..
EGÉSZSÉGRŐL van szó, és FOGYÁS témában írunk. Most akkor hogy is jönnek ide a testépítők? Akik egyébként nem kellene, hogy szénhidráttal tömegeljenek, ez teljesen csak megszokás és dietetikai dogma. Zsírral is be tudják vinni az energiát, és akkor nem zúzzák szét a hasnyálmirigyüket.. térjünk ki a szénhidrátok káros hatásaira, illetve a hordozó növények lektintartalmára? Mennyire hiányosak az alapismereteink?
Igen! A szénhidrátszegény diéta rovatba írunk. A kérdezőnek volt egy kérdése? Szénhidrátszegény diétával sem tud fogyni.
Erre te jössz a válasszal hogy ne egyél szénhidrátot, vagy vidd még lejjebb!! Egy vicc vagy öregem!
A kérdést válaszold meg tudóskám! Ne kiragadott szavakon lovagolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!