Futással, és diétával mindenhonnan lehet fogyni?
Nagy a vádlim is, meg a combom és fenekem. Igazából innen akarok fogyni, jól akarok kinézni nyárra.
De most oké, hogy futok...de nem fog nagyobb lenni az alsó részem? Vagy előbb a zsírt bontja és csak úgy izom?
Elvileg kapok apámtól egy szobabicajt is.
Mielőtt kioktatnátok, hogy nincs helyi zsírégetés...TUDOK róla!
Hasról is fogyni akarok meg tokából.
És normális választ kérnék.
Felőlem lemehet az izom az sem érdekel, csak legyek már végre vékony...167cm vagyok 70kg.
Most néztem a Dukan diétát...hmm.jól hangzik.
Írták ugye, hogy minden az étrenden múlik?
DE ha edzésből nem találsz jobbat mint a futás, akkor mekkora esély van rá, hogy normálisan fogsz táplálkozni? Van rá esély, csak hát.. :D
általánosan csökken a testzsír.
egy testalkat/ember típus van,akiknél lehet kivétel a körte alkatú nők.
náluk már nem egyszer láttam,hogy eres kockás volt a hasa,a lábbicepsze,meg narancsbőrös és definiálatlan a combja.
nem a legszerencsésebb,de ha felépítik a felsőtestük izomzatát és totál lecsökkentik a testzsírt,akkor előbb utóbb mindenhonnan lemegy.
1) Az izom miatt ne aggódj, mert az égeti a zsírt, tehát nem leszel püffedt. Mozogj nyugodtan minél többet.
2) A futás jó, de válassz egyéb mozgásformát is, mert minél változatosabb a mozgási programod, annál jobban felpörgeted a szervezeted és élvezni is jobban fogod.
3) Felejtsd el a Dukan diétát, mert az egyik legnagyobb baromság, amit tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!