Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » A kövérség, hátrányos?

A kövérség, hátrányos?

Figyelt kérdés
Sziasztok, elég kövér vagyok, 110 kg-os,és elég frusztrálva érzem magam emberek között. Talán azért mert ugy érzem, hogy az anormalitásom nagyon kirí a tömegből és mindenki csak fogyatékosként néz rám. Nem lássák a valódi értékeimet. Nem akarják észrevenni. Szerintetek érdemes neki álljak fogyni, vagy az megint csak az önbizalom hiányomat igazolná. S ha bár testileg kiegyensúlyozott lennék, lelkileg, az önbizalomhiány ugyanúgy fel fog emészteni. Mi tévő legyek, egyek kevesebbet vagy se? (amúgy az egyik kedvenc időtőltésem az evés).
2012. okt. 8. 19:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

igen.

légyszíves legyél az!

2012. okt. 8. 22:29
 12/22 A kérdező kommentje:
Te diszkriminativ fasz! Az életem a te lelkeden fog száradni! !! Többet nem irok ide, elbucsuzok mindenkitől...sziasztok
2012. okt. 8. 22:44
 13/22 anonim ***** válasza:

mi a diszkriminatív abban,hogy segítek neked meghozni,egy ilyen fontos döntést?

segíteni szeretnék neked ebben,és felkészíteni egy szebb,fájdalommentesebb és boldogabb életre jézussal odaát.

2012. okt. 8. 22:47
 14/22 A kérdező kommentje:
azt akarod hogy a kövérek dögöljenek meg :((( erről beszéltem eddig is. Holnap ledobom magam a hidrol. ÉS NEM HISZEK A KIB*SZOTT ISTENBEN, MERT NINCS!!
2012. okt. 8. 23:20
 15/22 anonim ***** válasza:

Tegnapi első 20:11-esnek: bár nem tőlem kérdeztél, de válaszolok. Én sok fehérjét eszem, kevés ch-t, sportolok, viszont egyre jobban utálom a testemet. Azért, mert dolgozok érte már 3 éve és még mindig nem tetszik, mindennel van valami bajom, semmi sem jó így.

Amíg 100 kilós voltam, nem is érdekelt, lesz@rtam az egészet. Aztán egyik reggel tükörbe néztem és meggyűlöltem a testemet, akkor váltottam életmódot. Azóta ez a gyűlölet még tovább fajult, néha még vagdosom is magam.

Kövéren milliószor boldogabb voltam.

2012. okt. 9. 19:27
 16/22 anonim ***** válasza:
utolsó,akkor te ilyen bordelin vagy mi a fene szindrómás vagy.
2012. okt. 9. 23:29
 17/22 anonim válasza:
Mi van? :D Miért kéne öngyilkosnak lenned?? :D :D
2012. okt. 10. 05:09
 18/22 anonim ***** válasza:

Az borderline, és különben egy személyiségzavar.

Fogalmam sincs, hogyan keverted ezt ide, de legyél szíves olvass utána és ne beszélj hülyeségeket.

2012. okt. 10. 09:12
 19/22 anonim ***** válasza:

kérdező neked pszichiáterhez kéne menned.

Elhiszem hogy rossz hogy kövér vagy de mért hagytad idáig elfajulni?

2012. okt. 10. 14:31
 20/22 anonim ***** válasza:
Ne légy ongyilkos, inkább változtass a kulsodon. En is 170 cm vagyok, 90 kg. Szulés után sok maradt rajtam. Utálom így magam. Tegyél érte,ne dugd a fejed a foldbe.
2012. okt. 10. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!