Adnátok jó tanácsot, módszert ami segített rajtatok?
Kb 1,5 éve kezdtem elhanyagolni magam és felszedtem 15kg felesleget..szeretnék lefogyni, mert nagyon elszomorít, hogy nem megy rám a ruha, a pasiknak már nem jövök ilyen alakkal be, stb.
Sajnos akárhányszor elkezdem mindig elrontom ,nem bírom ki evés nélkül, tornázni meg sokszor nincs időm:( mit tegyek?
Kipróbáltam pár diétát, de azlett az eredménye hogy gyorsan lefogytam, a benne lévő ételeket meggyűlöltem és vissza is híztam.. segítsen valaki ötletekkel, ha kérhetem! :)
Ja a kalória tápérték számolás működik,minden más meg nem,sajnos tapasztalat
Mozgás:Fuss, gyalogolj! vegyél kézisúlyzót..csak van időd ha ide írsz :))
Keruld a cukros,zsiros eteleket es az uditoket.Tobb zoldseget,gyumolcsot,feherjeben gazdag hust egyel es keves krumplit,riszt,kenyeret.
Ha kivansz valami edeset inkabb egyel gyumolcsot vagy keszits turmixot cukor nelkul.Probald az edesseget lecsokkenteni , hogy csak hetente eszel 1-2-szer edesseget es tornassz naponta legalabb 30 percet.
Szamold a kaloria beviteled!
Sportolj sokat és ne hízz vissza,ezek a legfontosabb dolgok.
Az ilyen 90 napos sületlen fasságokat meg hagyd a fenébe, ez egy nagy baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!