Szerintetek valtsak fogyokuras modszert? (reszletek lent)
Kb 2 honapja kezdtem el fogyokurazni.1200 kcalt eszem egy nap van h kicsit kevesebbet van h kicsit tobbet.Mellette 2-3x egy heten megtem 2 oras futas/gyaloglasokra is es a tobbi napokon itthon tornaztam vlmi lightosabbatAz Elso honapba lement 5 kg de utana lelassult es a masik honapba 1 max 1, kg ment le.Tudom h van h lelassul meg megall de azert nkm mar eleg regota igy van.
Arra gondoltam h ahogy elkezdodik a nari vakacio atvaltok a 90 napos dietara.Szerintetek igy jo lenne??Vagy inkabb folytassam ezt?
168cm 71-72kg (kb 78rol indultam) L
90 napos diéta? :D és utána? :DD
-----
milyen az étrended?
5 kiló fogyás 1 hónap alatt sok, átlagban 0,5-1 kilót lehetett volna leadnod hetente, ha többet fogytál akkor növelned kellett volna a bevitt CH-t.
az elején valószínűleg a glükogénraktáraid és a kötött víz ürült, ez még közel sem félsiker vagy ilyesmi.
normális étrenddel és minél több mozgással, (egészséges életmóddal) kontrollálhatod a testtömeged, testzsírod.
étrendek tippek --> [link]
a 90 napos jó én azzal 12 kilót fogytam úgy hogy a víz napokat nem tartottam meg.
szerintem mozogj többet és ne a kalóriákat számold hanem csökkentsd le a só és zsírbevitelt, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, szárnyast:)
de amugy meg sztem a 70 kg a te magasságodhoz nem kíván fogyókúrát:) de te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!