Barbi5110 kérdése:
Milyen jó fogyókúrás ételek vannak?
Figyelt kérdés
5 kg tól szeretnék nagyon gyorsan megszabadulni.2011. ápr. 14. 08:18
1/12 anonim válasza:
barbi kérem,te még nem sokat tudsz a fogyózásról ha ilyen kérdést írtál ki .
Ugyanis minden étel jó ,bármelyiket eheti az is aki fogyózik ,a lényeg azon van ,hogy mennyit eszünk belőle . Ha pl a töltöttkáposztából csak egy evőkanállal eszel, akkor az fogyókúrás étel,ha viszont egy fazékkal, akkor az hízókúrás étel.
2/12 anonim válasza:
Tészták, lisztes, zsíros ételek, cukros dolgok hanyagolása, vagy csak nagyon mértékkel.
3/12 anonim válasza:
Minden mennyiségben:
Sovány fehér húsok, hal, zöldségek, túró, natúr joghurt, kefir
Kisebb mennyiségben:
gyümölcsök, barna rizs, teljes kiőrlésű kenyérfélék, tojás, sajtok
És a legfontosabb a MOZGÁS.
4/12 anonim válasza:
Vacsorára túrógolyót beforgatsz sajtreszelékbe. egy kis salátával, paradicsommal nagyon finom és fogyaszt.
5/12 anonim válasza:
Ha salátákat, zöldségeket, egészséges ételeket kombinálod heti háromszor 15-20 perc intenzív kardióval, két hónap alatt megdöbbentő eredményt fogsz tapasztalni.
6/12 anonim válasza:
Nem csak könnyebb leszel, hanem erősebb is, amitől kirobbanó formában fogod érezni magad, önbizalmad és boldogságod megnő.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!!!
Szerintetek 150 cm hez mennyi az ideális testsúly? Én most jelenleg 50 kg vagyok. De szeretnék 45 lenni .
2011. ápr. 14. 11:15
8/12 anonim válasza:
150cm-hez az 50 és a 45 kiló is normális tartományban van.
10/12 A kérdező kommentje:
Az 50 az már sok mert ott már van egy kis pocak ,- meg húsos combik :)
Én 45 SZERETNÉK lenni :( vagy 40 :)
2011. ápr. 14. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!