Aki ezt a módszert használta mennyit fogyott a 90 nap alatt?
14 kilót fogytam, de mikor abbahagytam, visszajött a fele.
Azóta kalóriaszámlálós diétát tartok, 1200 kcal a napi adag. Egy idő után már szemre meg tudod mondani, mekkora az a mennyiség, ami megfelelő. Három hónap alatt 8 kiló ment le, nekem nagyon bevált. Rengeteg kalóriatáblázatot találsz a neten. Sok sikert!
Szia!
Én is próbáltam (vissza is híztam), de szerintem nem fogyókúrázni kell, hanem életmódot váltani. Hogy átalakul az anyagcseréd, ez nem igaz. Jól átgondolt táplálkozással életed végéig egészségesen élhetsz. Nem az a lényeg, hogy megvonj dolgokat magadtól, hanem az hogy miből, mennyit egyél. Amióta így eszem (dietetikus nélkül) fogytam három ruha méretet. Eszem szénhidrátokat, csokit, sütiket is. Ott a net, rengeteg tanácsot, ötletet ad. És persze el kell kezdeni mozogni. A séta is remek! Én bicajra ültem. Kitartást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!