Tanácsot kérnék, van valami bevált módszert hajhullás ellen? A tapasztalatoknak nagyon örülnék!
Figyelt kérdés
Kimutatta a vérképem úgy 1-2 éve, hogy vashiányos vagyok, az orvos szerint a hajam ezért is hullik annyira. Nagyon dús, vastag és erős szálú, de ennyi idő eltelte után kezdek megijedni, mert elég drasztikusan hullik, hiába nem látszik rajta.
A Revalid kapszula nem segített... úgy döntöttem, elkezdek szedni vastablettát. Tudtok mellette valami bevált gyógyszert, hajpakolást vagy egyebet?
Köszönöm előre is a válaszokat!
2010. márc. 20. 20:47
1/3 anonim válasza:
Kezd el szedni a Maltofer tablettát (csak vényre kapható és nagyon jó) és mellette használj Bánfi sampont és hajszeszt.A szaga nem túl jó de viszont nekem bevált.Én is ezzel küszködök mint te.
2/3 anonim válasza:
A vastabletta csak akkor hat, ha az fel is szívódik a szervezetedben, ha nem így lesz csak felhalmozódik és a vas nem ürül ki .. Szedj mellé C-vitamint, mert az segíti a felszívódást. De nem lehet, hogy ez csak "tavaszi" hajhullás?
3/3 anonim válasza:
szia, az első felhasználó által megemlített Bánfi hajszeszt méltatnám én is, apukám azt használ egy ideje és tényleg jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!