A kövérség, hátrányos?
Ilyen súlyfelesleggel mindenképpen fogyni kell.
Nem az önbizalmad miatt hanem az egészséged miat.
elsősorban az egészség miatt kellene leadni a felesleges zsírt,és persze a komfortérzet növelése,a test alap funkcióinak elvégzése sem utolsó szempont,pl a futás.és persze vannak ilyen tesztek,hogy hány éves vagy valójába,és mennyi fizikálisan.
talán ha elvégzel egy ilyen tesztet,az kellő hideg zuhany lenne arra,hogy befejezd az önpusztítást.
az önbizalmat meg a sikeresen végrehajtott tettek építik fel.
akinek meg az egész élete meghatározó eleme a restség,az önimádat,azt tényleg elég nehéz kedvelni,szeretni.
" elég frusztrálva érzem magam emberek között. "
Megéri, hogy minden napod és az egészséged tönkre legyen téve azért a pár falatért?
" Én még jobban utálom a testemet mióta lefogytam..."
Alacsony fehérjebevitel, igaz?
Tipikus hiba! Megadta, hogy hány kiló de nem írta a magasságát stb.Például, ha 220 cm magas akkor aligha dagadt. Amúgy eléggé poén kérdésnek tűnik.
Ne úgy mondd és írd, hogy "lássák".Helyette alkalmazd
azt, hogy látják.
Nézd, ha pocsékul érzed magadat lelkileg és szellemileg amiatt hogy kövér vagy, akkor persze hogy jobb, ha nekiállsz fogyni.
Én is azért fogytam, mert nem éreztem magamat túl jól úgy, hogy 160 centisen 80 kiló voltam. Kerültem az idegen emberek tekintetét, nem bírtam a szemükbe nézni, mert az járt az eszemben h sokan azt gondolják rólam h hájpacni. Igazából ez egy olyan érzés, mintha egy ketrecbe lennél zárva. Ha ezt érzed, akkor tedd fel a kérdést magadban, hogy "egész életemben ilyen akarok maradni? Így akarom leélni az életemet, ilyen testben?"
Az önbizalom hiány meg általában helyreáll egy idő után, ha a már a molett felé közelítesz. :)
A kajálás helyett meg lehet találni még kellemes időtöltéseket. :) Egészen sok van. De ha nem keresed, nem találod meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!