Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » A kövérség, hátrányos?

A kövérség, hátrányos?

Figyelt kérdés
Sziasztok, elég kövér vagyok, 110 kg-os,és elég frusztrálva érzem magam emberek között. Talán azért mert ugy érzem, hogy az anormalitásom nagyon kirí a tömegből és mindenki csak fogyatékosként néz rám. Nem lássák a valódi értékeimet. Nem akarják észrevenni. Szerintetek érdemes neki álljak fogyni, vagy az megint csak az önbizalom hiányomat igazolná. S ha bár testileg kiegyensúlyozott lennék, lelkileg, az önbizalomhiány ugyanúgy fel fog emészteni. Mi tévő legyek, egyek kevesebbet vagy se? (amúgy az egyik kedvenc időtőltésem az evés).
2012. okt. 8. 19:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen súlyfelesleggel mindenképpen fogyni kell.

Nem az önbizalmad miatt hanem az egészséged miat.

2012. okt. 8. 19:43
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van értelme fogyni, főleg, ha ételfüggő vagy.
2012. okt. 8. 19:54
 3/22 anonim ***** válasza:

elsősorban az egészség miatt kellene leadni a felesleges zsírt,és persze a komfortérzet növelése,a test alap funkcióinak elvégzése sem utolsó szempont,pl a futás.és persze vannak ilyen tesztek,hogy hány éves vagy valójába,és mennyi fizikálisan.

talán ha elvégzel egy ilyen tesztet,az kellő hideg zuhany lenne arra,hogy befejezd az önpusztítást.

az önbizalmat meg a sikeresen végrehajtott tettek építik fel.

akinek meg az egész élete meghatározó eleme a restség,az önimádat,azt tényleg elég nehéz kedvelni,szeretni.

2012. okt. 8. 20:05
 4/22 anonim ***** válasza:

" elég frusztrálva érzem magam emberek között. "

Megéri, hogy minden napod és az egészséged tönkre legyen téve azért a pár falatért?

2012. okt. 8. 20:06
 5/22 anonim ***** válasza:
Én még jobban utálom a testemet mióta lefogytam...
2012. okt. 8. 20:09
 6/22 anonim ***** válasza:

" Én még jobban utálom a testemet mióta lefogytam..."

Alacsony fehérjebevitel, igaz?

2012. okt. 8. 20:11
 7/22 VVMMvvmm ***** válasza:

Tipikus hiba! Megadta, hogy hány kiló de nem írta a magasságát stb.Például, ha 220 cm magas akkor aligha dagadt. Amúgy eléggé poén kérdésnek tűnik.

Ne úgy mondd és írd, hogy "lássák".Helyette alkalmazd

azt, hogy látják.

2012. okt. 8. 20:11
 8/22 A kérdező kommentje:
amúgy 173 cm magas vagyok, és bocsi hogy fárasztalak a "poénkodással". Te se veszel engem komolyan, észrevetted? Amúgy lehet, hogy igazad van, a lefogyás nem munka, csak a lebomlás....:'(
2012. okt. 8. 20:27
 9/22 anonim válasza:

Nézd, ha pocsékul érzed magadat lelkileg és szellemileg amiatt hogy kövér vagy, akkor persze hogy jobb, ha nekiállsz fogyni.

Én is azért fogytam, mert nem éreztem magamat túl jól úgy, hogy 160 centisen 80 kiló voltam. Kerültem az idegen emberek tekintetét, nem bírtam a szemükbe nézni, mert az járt az eszemben h sokan azt gondolják rólam h hájpacni. Igazából ez egy olyan érzés, mintha egy ketrecbe lennél zárva. Ha ezt érzed, akkor tedd fel a kérdést magadban, hogy "egész életemben ilyen akarok maradni? Így akarom leélni az életemet, ilyen testben?"

Az önbizalom hiány meg általában helyreáll egy idő után, ha a már a molett felé közelítesz. :)

A kajálás helyett meg lehet találni még kellemes időtöltéseket. :) Egészen sok van. De ha nem keresed, nem találod meg. :)

2012. okt. 8. 20:44
 10/22 A kérdező kommentje:
Most akkor legyek inkább öngyilkos?
2012. okt. 8. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!