Nasi helyett mit esztek?
"örömöt ad, erre is szüksége van az ember lelkének"
A falászavaros embereknek biztosan. Kérlek, ne támogasd az amúgy is mentálisan labilis embereket a buta hozzászolásoddal...
Hú, hát nektek nem lehet egyszerű a diéta ekkora szigorral, én így biztosan nem tudnám sokáig csinálni :D Én köszönöm szépen, nasikkal együtt is szépen lefogytam. :) De ha nektek úgy nem megy, hát akkor ne egyetek, de ettől még nem kell mindenkinek kizárnia.
Igen, más is ad örömöt, de ez is. :) Mikor mondjuk elkészül egy gyönyörű szép és isteni finom túrótorta csupa egészséges alapanyagból, és azt felvágom... Már maga a folyamat is tök jó, kreatív, elégedettséggel tölt el. És 165/52 vagyok, szóval így is lehet vékonynak lenni. :)
Nekem a reggelim mindig édes, ez sokat segít :D vagy peotein puding sok cuccal a tetején, vagy french toast, zabkása, myproteines protein pancake skyr joghurttal és afonyával stb.
Napközben vàltozó, függ attól is, hogy sportolok-e aznap. Ha nem, és nasizhatnékom van, akkor a főétkezések szerényebbek, és mellé befér valami. Pl. tegnap csináltam magamnak nemmikrós popcornt, és ittam mellè egy clear whey fehérjét.
Ha pl dolgozom, stresszesebb vagyok, akkor meg szoktam engedni egy proteinszeletet vagy cukormentes túrórudit srb.
A lényeg az összekalória, meg nekem az, hogy amúgy nem eszem trash kajákat (zsíros, cukros kalóriabombákat).
"hát nektek nem lehet egyszerű a diéta ekkora szigorral, én így biztosan nem tudnám sokáig csinálni "
Ez NEM DIÉTA, hanem a normál életem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!