Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miben érdemes sütni olaj...

Miben érdemes sütni olaj helyett? Illetve ti milyen húsokat esztek?

Figyelt kérdés
Eddig kókuszzsírban sütöttem mindent, de azt hallottam ennél is van egészségesebb illetve "kevésbé hízlalóbb" lehetőség. Húsokból én csirkemellet, pulykamellet szoktam enni de szívesen kipróbálnék már valami mást is. Ti mit szoktatok?
2016. ápr. 20. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs kedvem p*csölni a csirkemellel,akkor tepsibe sütőpapír,ízlés szerint fűszer, a többit intézi a sütő. Csirkemellen kívül, szoktam még enni tilápiát, meg darált marhalapockából szoktam fasírtot csinálni.
2016. ápr. 20. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Én kókuszzsírban sütök, tudom, hogy egyesek szerint egészségtelen, szerintem nem. Néha, ha finomabbra vágyom s az adott dologhoz passzol, vajat használok.

A lazacot annak idején lazachájban sütöttem :D De ma már nem eszem húst.


A kalóriatöbblet hizlal. Én ma ettem baracklekváros kakaós sütit, sok palacsintát, rántottát, ma elég sok zsír ment el sütésre, s ha ma nem fogyok, akkor soha, elég combos deficitem lehet :) Attól még nem volt egy ideális nap, de van ilyen.


Ha rámennék a kis vízen "sült" tojásfehérjékre, akkor jóllakottan koplalnék, kalória az kell... Nincs baj a zsírral sem, amúgy az is kell.

2016. ápr. 20. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Sütőzacskóban sütöm a húsokat, nem kell semmilyen zsír hozzá.
2016. ápr. 20. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Otthon kisütött kacsazsír. Töredékenkell belőle, mint kókuszolajból, és nem káros az egészségre, nem ég sütés közben. És nem vegyipari temék.
2016. ápr. 20. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Kókuszsír csak azok szerint egészségtelen, akik elkönyvelik, hogy telített zsír, és még 1820-ban élnek, mikor az egészségtelennek számított. Pedig egyáltalán nem viselkedik telített zsírként, ráadásul rendkívül egészséges. De valóban hizlal, zsír, nem lesz csak 1 kcal benne attól, hogy kókuszszármazék.


Igazából sütni csak a telített zsírok a legjobbak a magas oxidációs pont végett, szóval ha kalórián akarsz csökkenteni, akkor valóban használj sütőpapírt. De azzal nyilván bajos lesz egy finom pörkölt. :)

2016. ápr. 21. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!