Ha sokáig áll az olaj, akkor érdemes lecserélni?
Szerintem kerékpárban nem kell. Autók és motorok esetében azért fontosabb, mert ott jelentős hőterhelés és szennyezés éri az olajat. Azok beindítanak folyamatokat amelyek rontják a minőséget. Bicónál ilyen nincs.
Elég sok fajta kerékpár teleszkóp van és az más világ mint a motoroké. Sokat segítene ha legalább a típusát tudnád.
Különben eszköz igényes a korrekt beállítása pl egy levegős csillapított első teleszkópnak. Lehet, hogy egyszerűbb lenne begurulni egy szervizbe vele. Ott legalább meg tudják mondani milyen rendszerű, és mennyire működik jól.
Úgy látom, volt már a kezed olajos, és nem a lángostól :).
10év az sok. Biztos hogy cserélném az olajat, már csak azért is mert így tudom, hogy jópár évet tudom még használni. Másrészt új olajjal teljesen mást mutat egy teleszkóp. Ja egyébként egészséggel használd el. Mindíg is szerettem volna egy Marzocchi telót. Sok jót hallottam róla.
Köszi :)
Ha marzocchi-t szeretnél 2007 utánit csak alapos utánjárással vegyél. De ha gondolod nyugodtan írj privátot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!