Motormosó adalékot érdemes használni? Most vettem használt autót. Olajat akarok cserélni. Gondoltam, hogy használok egy ilyen adalékot. Okozhat ez bármilyen gondot? Eltömíthet valamit?
Ezt a Xado-t nekem ajánlották, de nem mertem megvenni, beletenni.
Olajcsere 10.000 km-ként, jó minőségű olaj, és ennyi
Szerintem nem érdemes, mert egy átlagosan karbantartott autónál, ahol az olajat rendszeresen cserélték, az olaj maga megoldja a feladatot. Nem tud lerakódni, vagy legalábbis nem úgy hogy használjon a mosófolyadék.
Ha lehet tudni, hogy az autó sokáig állt, esetleg nagyon rég nem cseréltek benne olajat talán lenne értelme.
De van egy másik dolog ami elgondolkodtató. Ha a mosófolyadék felold egy régi szennyeződést, az hová fog menni? Vajon megszorul egy olajjáratban, vagy eljut a szűrőig. Így sokkal inkább használna egy alapos tisztítás szétszedés után. Amit a hengerenkénti befecskendezéses motoroknál szokás a szelepekkel.
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!