Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv Mindenkinek! 2-3 M. Ft...

Üdv Mindenkinek! 2-3 M. Ft értékben milyen Mercedes autót érdemes venni használtan?

Figyelt kérdés
A fogyasztás lehetőleg ne lépje túl a 10 litert.

2015. márc. 25. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Irtó drágák. Még 7-8 évesen 300e kilométerrel is 3-4 millióba kerülnek. 2-3 millióért 10-15 év körüliek vannak. A jó régi szögletes lámpásokból is belekerülnek 2 millióba a jó állapotúak.

Ha nem gond, hogy törődni kell már velük és költeni rájuk, akkor érdemes.

2015. márc. 25. 23:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
9-10 éves C merciket kapsz ennyiért jó állapotban és viszonylag kevés kilóméterrel.
2015. márc. 25. 23:37
 3/7 anonim ***** válasza:
W211
2015. márc. 25. 23:38
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

A km futást azért alaposan megnézném. :D

2015. márc. 26. 00:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. De ha mégis mellette döntenél legyen tartalékba 1+ millió legalább.
2015. márc. 27. 15:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. márc. 29. 21:21
 7/7 anonim válasza:
100%
Kettő vagy három millió?Nemrég vettem egy c180 w203 sport editiont.Leírom hogyan választottam.Méretben nézd meg melyik az a széria ami megfelel neked.Kizárólak 4 ajtós a minimum,és ha szabad leírnom csakis benzinest!A spórolt 3-milliód elég arra fenntartsd ezt a luxust,minimális hiba lehetőséggel.Ennyiből megveszed,átíratod,kicserélsz egy két apróságot.Póbáld biztos kézből,sok az agyonhajtott roncs.Vehetnél dízelt is,de akinek csak 3-milliója van ne tegye,nem hiszem ha elszáll benne az ADAGOLÓ,porlasztócsúcs,izzítógyertya,ezek mind mind plusz dolgok amiért olyan költséget verhetnek a nyakadba a szervizben életre elmegy a kedved ettől a márkától.Nekem kb 2.5mft volt rá,jól átgondoltan de így vásároltam.Tisztelt olvasók véleményem csupán magán és laikus jellegű,semmikép nem okoskodásnak szántam mindenkinek saját dolga hogyan költi a pénzét..
2015. ápr. 16. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!