Első autó vásárlás előtt állok, tudnátok segíteni milyen autót érdemes venni, és milyen komoly hibákra érdemes odafigyelni?
Figyelt kérdés
250-350ért szeretnék max, még így is átírás és biztositás +100k lesz. Én 1.3 kis suzukira gondoltam állítólag keveset fogyaszt és sok hozzá az alkatrész, egyik ismerősöm meg 1.5ös TDi Corsát ajánlott2015. febr. 28. 07:39
1/5 A kérdező kommentje:
ezt néztem ki [link] csak kicsit félek szervó kormányostól mennyire romlanak ezek ? mennyi a javítása ?
2015. febr. 28. 07:41
2/5 A kérdező kommentje:
ja és nagyrészt autópályán mennék azért akarok kicsit erősebbet
2015. febr. 28. 08:06
3/5 anonim válasza:
ennyiért a swift egy jó választás, vagy még egy F-astra is belefér a keretbe. ne legyen szétrohadva az alja, ne füstöljön a motorja, a többihez vigyél magaddal egy hozzáértőt, vagy vidd el egy szervizbe ahol átnézik neked. autópályára ez is jó, 130-140-et gond nélkül viszi, viszont a 100-110 kényelmesebb nekik.
u.i: először azt gondoltam egy kicsit alul van árazva a kocsi, de lehet hogy csak azért van ilyen árba mert magánszemély árulja. ha érdi v pesti vagy, akkor egy személyes szemlét megérne a dolog.
4/5 szántóvető válasza:
engem jobban aggasztana hogy hova lett a cool-változatból a gyári klíma ill miért ilyen kevés a Km.
szervószivattyút kapsz bele bontottat párezer Ft-ért.
5/5 A kérdező kommentje:
megnéztük ezt a suzukit, hát annyit mondok 95ös corsa jobb állapotban volt... suzuki több helyen is rohad alul ütött kopott elég sok helyen be van horpadva festék le van jőve, visszapillantó törött, és ami a lényeg a motorból valamiféle furcsa ciripelő hang jött ki...
2015. febr. 28. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!