Nasi helyett mit esztek?
Figyelt kérdés
ápr. 25. 22:24
1/30 anonim válasza:
Leginkább magam készítek túróval és/vagy joghurttal, vaníliás proteinporral, édesítővel meg egyéb izesítőkkel különböző desszerteket. Így még egész egészséges és tápláló is. Pl vaníliás-mazsolás krémtúró, sütés nélküli túrótorta aminek zabkeksz az alapja, valamilyen gyümölccsel. Vagy simán csak joghurtba teszek kis protein port meg egy kiskanál lekvárt. Mind nagyon finomak. :)
2/30 anonim válasza:
Gyümölcsöt, epret, málnát, áfonyát stb. Kár, hogy olyan drága a boltban mindegyik, de az édes ízről nem tudok lemondani.
3/30 anonim válasza:
Csinálok magamnak fagyit fagyasztott gyümölcsből, túróból és görög joghurtból.
4/30 anonim válasza:
Hú, 3-es, ez jól hangzik, ezt kipróbálom én is. :) 1-es vagyok.
5/30 anonim válasza:
Semmit. Van 4 étkezésem és csak akkor eszem
6/30 anonim válasza:
Nekem azt segített, hogy nem nasizok. Az elején nagyon nehéz megállni, de egy idő után már hozzászoktam, most már nem kívánom.
7/30 anonim válasza:
5
Én is csak étkezéskor eszem, szintén napi 4 alkalom. De az étkezéseket többnyire valami tápláló nasival zárom le, úgy van kialkulálva hogy beleférjen. :)
8/30 anonim válasza:
NEM nasizok külön soha, mindegy, mit eszel, remgeteg fölösleges kalóriát viszel be, értelem nélkül.
9/30 anonim válasza:
Már hogyne lenne értelme? :D Finom, örömöt ad, erre is szüksége van az ember lelkének. :) Amúgy meg léteznek egészséges és tápláló nasik is.
10/30 anonim válasza:
Nekem NEM a nasik adnak örömet, sok más is van, ami sokkal jobb.
Megvan, mikor eszem, akkor vannak finom és egészsége ételek, néha desszert is, ha rákivánok, de két étkezés között nem eszegetek semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!