Ilyen létezik, hogy valaki csak a ketogén diétával tud fogyni?
Figyelt kérdés
22 éves nő vagyok, felszedtem 10 kg-ot, elhagytam a cukrot, lisztet, üdítőitalokat, és másfél hónap alatt nem fogytam egy dekát sem. Viszont mióta ketogén diétát csinálok, illetve időszakos böjtöt, azóta olvadnak rólam a kilók.2023. jún. 27. 10:06
51/56 anonim válasza:
"Amint letettem a cigit, meghíztam."
Te írtad, hogy amint letetted a cigit, zabával pótoltad...
52/56 anonim válasza:
Amint letetted a cigit meghíztál, de nem a cigi miatt, hanem mert nagyobb étvágyad lett és több kalóriát vittél be, mint amennyit a szervezeted elhasznál.
Az anyagcsere pedig nem tud lelassulni..
Túl van ez ragozva. Több ember is leírta, hogy mi a helyzet, de te továbbra is a keto hülyeségben hiszel.
Nekem mindegy, nem az én egészségem megy tönkre, további sok sikert.
53/56 anonim válasza:
Minek marjátok itt egymást, gyerekek? Az összes mai menő diéta a kalórideficiten alapszik, csak ezt a laikus ember, aki lelkesen diétába kezd, nem tudja. A diéta kitalálói pedig ezt nyilván nem hangoztatják, mert akkor kiderülne, hogy tulajdonképpen ugyanaz az elv mindegyiknél, és máris nem lennének annyian vevők az ő "találmányára". Csak az egyik diétában ezt meg azt az ételt kell elhagyni, a másikban meg más féléket, és máris nem eszed meg az azzal járó kalóriákat. Ezalól a ketogén sem kivétel. Kedvencem, mikor mesélik (ezt már sokszor hallottam), hogy valaki nem evett kenyeret, meg pékárut, helyette evett zöldségeket, és milyen jól lefogyott. Persze, mert a zöldségek szénhidrát és kalóriatartalma sokkal alacsonyabb, mint a pékáruké, magyarul kevesebb kalóriát eszel egy nap. Így nem csoda, hogy lefogy az illető.
54/56 anonim válasza:
Kb fél éve nem jártam ezen az oldalon, mert meguntam hogy minden második kérdést széttrolkodja a szénhidrát fóbiás kalória tagadó féleszű és hiába magyarázunk neki többen, mindig újra megjelenik és szajkózza a hülyeséget. Látom azóta is így megy ez.
55/56 A kérdező kommentje:
Hát nekem már nem volt eszembe ez a kérdés, de azért leírom, hogy abbahagytam a ketogén diétát.
2023. aug. 1. 23:04
56/56 anonim válasza:
Szia!
Nálam pajzsmirigy alulmukodes és IR van, és csak ez a diéta segített. Szóval létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!