Ilyen létezik, hogy valaki csak a ketogén diétával tud fogyni?
#38 Pontosan
1g szénhidrát 3-4g vizet köt meg a szervezetben. Szóval, kérdező, attól, hogy elhagytad a szénhidrátokat, szimplán csak kevesebb vizet tart vissza a szervezeted. A mérlegen ez kevesebb számot mutat, valójában pedig a testzsírod semmit sem változott.
Menthetetlen vagy, sok sikert a továbbiakban is.
U.i: A ketogén diétát eredetileg epilepsziás embereknek fejlesztették ki, ezen gondolkodj el egy kicsit, hogy vajon egészséges embereknek miért nem ajánlják ezt :)
"ketogén diétát eredetileg epilepsziás embereknek"
A 20. század eleje óta egyetlen európai állami klinikumban vagy kórházi szakellátásban nem alkalmazzák a ketogén diétát még epilepsziás beteg kezelésében sem, úgyhogy a ketogén diéta mára csak egy egyre kevesebb laikus fanatikust maga köré gyűjtő szekta.
Sok sikert a fogyáshoz :)...
Ha 2200kcal-t ettél vegyesen, és nem fogytál, akkor most ketóban ugyan mi a bánatostól fogynál szintén 2200kcal-en? Azért mert nincs CH?
Ha 3300on híztál látványosan (heti több mint fél kg), akkor a szintentartásod valahol 2200-2400 közt lehet. Ezért nem fogysz, ketóval is hirtelen leszaladt a víz rólad -az a 3kg-, és itt meg is áll a story, várjuk az újabb kérdést 2 hét múlva.
Amúgy nem tudom, hogy hány centi vagy de 2200-zal én olyan vígan híznék 167 centis nőként, mint a kismalac. A csirke-brokkoli-avokádó diétád meg nem éppen tűnik ennyire kalóriadúsnak, persze az adagok számítanak, nemtom.
Csak mondom, hogy 2200-zal nem fogyni, hát az nagyon nem meglepő :D
Amúgy most ugyanúgy nem fogytál 2200-zal, csak lement 3 kiló víz, szóval PONTOSAN ugyanúgy szinten tartasz, mint a szenhidrátos kajával.
Meg van fejtve a biológiai csoda.
3 kiló pontosan az a súly amit vízből ledob az ember keto elején.
Amúgy én is csináltam a ketót, mindenféle étrendet kipróbáltam (igen, kedves válaszoló, aki csak tapasztalatnak hisz, ezt TAPASZTALTAM). Kalóriadeficitben fogytam, ha nem ettem deficitben, nem fogytam. Ugyanannyit fogytam ketóval is ugyanannyi deficitben, mint vegán étrenddel, meg mindenevő étrenddel, meg paleóval is.
Kábé mindent próbáltam, mindenhol egy a fix: ha kevesebbet eszel mint amit elégetsz, fogysz. Ezen belül ha te szereted a húst, egyél, ha inkább vegán jön be, tartsd azt, az eredmény hót ugyanaz lesz fogyásban.
A cigi nem lassítja be az anyagcserét.
Újat mondok: az anyagcsere nem = a szeklettel.
Ezt is előszeretettel keverik sokan...
Nem nagyon lehetsz képben, ha ilyeneket írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!