Mennyi a jó arány a keto diétában?
Ez az első napom hogy ketozok. Régen is voltak próbálkozások de akkor nem számoltam a makrókat. A mai:
Szénhidrát: 51g
Fehérje:137
Zsír: 70
Kalória: 1425
A napi menü egyébként:
45 gramm CH csökkentett kenyér, tojáskrém (vaj, 1 kanál majonéz, 2 tojás) 2db savanyú uborka
Ebéd: fél csirkemellet olívaolajon megpiritottam, utána 100 gramm gombát 200gramm jégcsapretekkel szinten megpiritottam. Ezekre tettem natúr joghurtot, krémfehér sajtot és egy tömlős sajtot. Az ebéd ugyanez csak kevesebb adag.
Ami szerintem hiba volt, a kávét 2,8% tejjel ittam, kb 300ml-t de ezt csak este realizáltam, holnap szerzek hozzá tejszínt.
Kell valamit változtatni rajta? Nem baj hogy a fehérje több a zsírnál? Azt furcsállom hogy a fehérje ilyen sok, kert csak tojást és 1 csirkemellet ettem.
"Ja amúgy nem hiszem hogy az olívaolaj rákkeltő ha hőkezelést kap, egy növény termése."
Nem számít, hogy növényi termés, attól még kialakulhatnak benne túlhevítéskor rákkeltő anyagok! Semminek az égett részét nem szabad megenni, akkor se ha állati eredetű, akkor se ha növényi vagy gombás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!