Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogy tudnèk lefogyni 60 kilót...

Hogy tudnèk lefogyni 60 kilót lehetőleg gyorsan?

Figyelt kérdés

140kg vagyok az nem kis súly kb 60 kilótól szeretnèk megszabadulni !!!

Van valakinek valami hatásos ètkezèsi tanàcsa ?

2022. jan. 13. 18:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
80%
Bakker, kiírt egy kérdést, kapott rá választ, normálisat, de nem jó neki, bunkón beszólogat azóta is.
2022. jan. 15. 19:14
 42/62 anonim ***** válasza:
89%
Kedves Kérdező, írd meg, hogy kb mikor jönnél! Szabadnapot vennék ki rá, mert nem díjazná a főnök, ha szó nélkül kimaradnék. Köszi!
2022. jan. 16. 00:13
 43/62 anonim ***** válasza:
23%
Azért kezdtetek el kapásból bunkózni vele, mert azt írta, hogy a személyi edző hülyeség? Vagy írt mást is csak az törölve lett? Mert ha csak a személyi edző lehülyeségezése miatt, az tényleg a ti szegénységi bizonyítványotok. Az, hogy a személyi edző egy 140 kilós ember mellé teljesen felesleges pénzkidobás, már más téma. 140 kilobol akkor is fogyni fog egy jó darabig, ha csak a kajára odafigyel és sétál napi 1 órát.
2022. jan. 23. 20:02
 44/62 anonim ***** válasza:
65%
Hat de nincs kepbe semmivel. Akkor miert hulyeseg az edzo? Flegman irva persze. Ha menne magatol is nem lenne 140kg. A masik meg gondolom h GYORSAN akar fogyni 60kgot. Felszedni se lehet gyorsan annyit, fogyni meg meglassabb
2022. jan. 23. 20:31
 45/62 anonim ***** válasza:
100%

Gyorsan sehogy. Illetve nem ajànlott siettetni meg visszaüthet.

Hogy mennyi idő alatt tudod leadni, az teljesen egyéni dolog, anyagcsere és sok egyéb más függvénye.

Nekem -103kg kényelmesen meglett 3 év alatt.

Az a hatásos étkezés ami neked jó és élethosszig tartani tudod, különben semmi értelme. Hiába írnàm hogy én pl főleg zsíros húsokat, rengeteg zöldséget, tojást, magvakat, tejtermékeket eszem, ha neked ez az életmód tarthatatlan mert pl nem szereted a zöldségköreteket.

Szóval a jó étrend abszolut egyénfüggő.

2022. jan. 23. 20:57
 46/62 anonim ***** válasza:
64%
43as, te olvastad egyáltalán, miket írt? Minek edző, minek kaja, minek ez, minek az. A jelek szerint mindent tud. Csak tudnám, miért írt ki kérdést.
2022. jan. 25. 12:00
 47/62 A kérdező kommentje:
A szemèlyi edzőre írtam h hülyesèg te analfabèta...1az pènzkidobás plusz mèg amiket ő fel írna stb stb nem olcsó èn meg milliomos nem vagyok szemèlyi edző tud lenni anyám is ő is nagy súlyt adott le ilyen meg olyan edző nèlkül az ètkezèst kell betartani meg a mennyisèget semmi több mozogni meg mozgok eleget nem kell diploma a fogyáshoz
2022. jan. 25. 15:15
 48/62 A kérdező kommentje:
Meg abba nem gondoltok bele itt páran hogy igy elhíztam az a genetikától is függ nem feltètlen kell èjjel nappal zabálni hozzá a családban sokan vagyunk igy ezzel hogy mèg a levegőtől is kèpes vagyok hizni de ti okosak vagytok mindenkinèl kár volt ide ki irni ha tudtam volna ennyi degenerált paraszt szól hozzá akik azt hiszik hogy egy sima fogyáshoz is egyetem meg diploma kell 🤡
2022. jan. 25. 15:22
 49/62 anonim ***** válasza:
80%

Akkor menj és kérj tanácsot anyádtól.

A családban max a szar étkezési szokások öröklődnek, nem a zsír.

Amúgy a fogyáshoz nem kell diploma, te vagy az, aki nem tudja megvalósítani, nem mi. Én lefogytam. Te eddig mennyit fogytál?

2022. jan. 25. 16:01
 50/62 A kérdező kommentje:

De egy buta paraszt vagy te 😂🤣 na jó szerintem törlöm az egèsz kèrdèst gáz amit csináltok

képzeld fogytam 3 kilót eddig anyámtól a szemèlyi edzőmtől tudod..🤡

2022. jan. 25. 16:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!