Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogy tudnèk lefogyni 60 kilót...

Hogy tudnèk lefogyni 60 kilót lehetőleg gyorsan?

Figyelt kérdés

140kg vagyok az nem kis súly kb 60 kilótól szeretnèk megszabadulni !!!

Van valakinek valami hatásos ètkezèsi tanàcsa ?

2022. jan. 13. 18:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
93%
Imádnivaló, amikor valaki tanácsot kér, aztán rögtön mondja, hogy hülyeség. Nem azt mondom, hogy minden tanácsot meg kell fogadni, de azért megfontolandó lenne (ha már eddig nem jutottál semmire magadtól, és még étkezési tanácsot is itt kérsz) (nem én adtam az eddigi tanácsot, most szóltam hozzá először). Amúgy a mozgástól/edzéstől nem fog gyorsabban menni, csak jobban. De nem kéne eleinte eltúlozni, sok mindent el tudsz rontani, ha a magad feje után mész (és pláne messze leszel az optimálistól). De persze te tudod.
2022. jan. 13. 23:12
 12/62 anonim ***** válasza:
100%
Már, ha csak a cukrokat kiiktatod elkezdenek leolvadni a kilók. Írd le pontosan miket eszel, mennyit és mikor!
2022. jan. 14. 00:23
 13/62 anonim ***** válasza:
93%
Nem fogsz te sehova fogyni, mert túl okos vagy. Ha a #11 kiütni való, akkor te vágnivaló.
2022. jan. 14. 05:26
 14/62 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, te mekkora egy utolsó paraszt vagy. Valaki segíteni akar, mert TE KERSZ SEGÍTSÉGET, erre lehülyézed. K.vanagy szakértő vagy a temában, azért vagy nyilván ilyen malac súlyban.
2022. jan. 14. 06:42
 15/62 anonim ***** válasza:
44%

Angus Barbieri a fickó neve

382 napig nem evett semmit, mai napig rekorder, itt a link

[link]

Nem kell ilyen erősen kezdeni, mivel ha valaki meghízik annak inkább érzelmi okai vannak, de ha nagyon gyorsan akarsz fogyni readásul nem is akármennyit a leggyorsabban akkor vízböjt a leggyorsabb módja

De ha reálisak akarunk maradni akkor lehet ilyeneket csinálni, hogy 1 nap vízböjt, vagy időszakos böjt, vagy napi 4 óráig eszel csak, utána, előtte csak víz

2022. jan. 14. 06:55
 16/62 anonim ***** válasza:
95%

Ha olyan okos lennél, amennyire képzeled hogy értesz hozzá, meg se híztál volna ennyire. Neked igenis jó lenne egy személyi edző, aki figyel rád, és motivál. Mert ha magadra tudnál normálisan figyelni, most nem tartanál itt.

Nem én tanácsoltam, de egyetértek vele. És unszimpatikussá tetted magad a szememben egy pillanat alatt. Egy beképzelt elhízott ember vagy.

2022. jan. 14. 08:38
 17/62 anonim ***** válasza:
93%
Csak nem tudom, mire van ekkora arca, hogy neki nem kell edző, amikor 60kiló felesleget zabált magára :D azért nem gondolnám, hogy annyira menő a témában.
2022. jan. 14. 09:02
 18/62 anonim ***** válasza:
82%
Kalóriaszámlálással szerintem 1,5 év reális ekkora túlsúly leadására. Nem fog ez gyorsan lejönni. Mondjuk szerintem 1,5 év gyorsan eltelik, és durva, hogy azalatt is ilyen nagy változást lehet végrehajtani.
2022. jan. 14. 10:50
 19/62 A kérdező kommentje:
Akik bunkó hozzászólásokat irkáltak azoknak üzenem hogy èrkezni fog a bátya 👊🏼 majd ott meglátjuk mennyire vagytok nagymenők ezelőtt a terminátor előtt maradjunk ennyiben😎
2022. jan. 14. 15:04
 20/62 anonim ***** válasza:
91%
Jöhet a bátyja, nem félek tőle, mert én lefogytam. Elszaladok majd, a bátyja meg 2 méter után kiszuszog.
2022. jan. 14. 15:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!