Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni lehetől...

Hogyan tudnék lefogyni lehetőleg gyorsan?

Figyelt kérdés
Sziasztok. az volna a bajom hogy régen nagyon sovány voltam 8 éves koromig, de akkor volt egy betegségem és azóta túlsúlyos vagyok. 162-163 cm és 72-73kg vagyok.FIÚ. nem hangzik soknak pedig elég nagy a hasam!! le szeretnék fogyni(úgy hogy nem éhezek és nem használok "csodaszereket") lehetőleg gyorsan:1-2-3 hét alatt egy 8-10kg-t. lehetőleg olyat szeretnék amit be tudok tartani és kicsit laza is, bár ha írtok egyet ami megtetszik azt most már szigorúan betartom,mert nagyon zavar!:( előre is köszönöm a válaszokat

2012. jún. 23. 16:30
 1/4 A kérdező kommentje:
azt kihagytam hogy kérlek ne azt mondjátok hogy sportoljak sokat... az étrendről kérdeznék mert sportolni sportolok.
2012. jún. 23. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:

A diéta alapja a SZILÁRD ÉTKEZÉSED!!!-en múlik legnagyobb részben.

1./ protein 2-2,5g/testsúly kg és 1-1,6g szénhidrát/testsúly kg.

2./ Nyers, párolt zöldségek minden mennyiségben.

3./ Sajnos gyümölcsök ez esetben részben no!! Sok bennük a szénhidrát. 1 alma főétkezéskor.

4./ Szénhidrát esetén aránylag a jobb szénhidrátoknál maradni, mint puffasztott rozs, rizs, zabpehely.

5./ Napi 3 liter ásványvíz, tea, gyümölcstea.

6./ Esszenciális zsírsavak. (például Stillmass MCT olajpor), lenmagolja, oliva.

Ajánlatos napi többszöri (5) étkezés. Keveset, sokszor, hogy folyamatosan, nem megterhelve az emésztésed. Soványhúsok, nyers, vagy párolt zöldségekkel, esetleg savanyított tejtermékek.

Protein esetében érdemes olyan proteint választani ami széhidrát, és zsírmentes, vagy megközelítőleg az. Szóba jöhet HiTech Whey C6

2012. jún. 25. 11:15
 3/4 anonim válasza:
Ez biztos hogy beválik: étkez normálisan (persze azért ne egyél túl sokat) este 6-7 után semmi kép ne egyél semmit és igyál nagyon sok vizet egy nap 4-5 litert ez biztos hogy hatásos lesz
2012. jún. 25. 13:54
 4/4 Misa-Misa ***** válasza:

Szia! Hidd el nekem, hogy 3hét alatt sem képes az ember leadni 10kg-t, főleg nem tartósan. Viszont 2hónap alatt már valószínűbb! Lehet, hogy soknak hangzik de legalább eredményes.

Ami nállam bevált, hogy lemondtam az édességekről.. valamint a tésztákat is mellőztem, bár teljesen nem vontam meg magamtól. Ha pl szereted a gyümölcsöket és salátákat akkor azt javaslom valamint a joghurokat. És vigyél bele valami mozgást pl 2-3naponta elmenni félórát futni. Bármi kérdésed van írj privátba:)

2012. júl. 4. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!