Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogy tudnèk lefogyni 60 kilót...

Hogy tudnèk lefogyni 60 kilót lehetőleg gyorsan?

Figyelt kérdés

140kg vagyok az nem kis súly kb 60 kilótól szeretnèk megszabadulni !!!

Van valakinek valami hatásos ètkezèsi tanàcsa ?

2022. jan. 13. 18:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
89%

Hát bakker, itt mindenki értelmes, rajtad kívül. Kiírsz egy kérdést, az összes választ leszólod, azt írod, mindent tudsz (akkor minek írsz ki kérdést), veréssel fenyegetőzöl (anonim oldalon, ahol azt se tudod, ki ír), arról nem is beszélve, hogy 140 kilósan két perc alatt kifulladsz, az "ellenfeleid " max a röhögésbe halnak bele.

Micsoda szánalmas egy észlény vagy..

2022. jan. 15. 09:59
 32/62 A kérdező kommentje:
Aki itt nagykèpüsködik meg flegma stilusba bunkozik ahoz hamarosan èrkezek vicc nèlkül sulyom ellenère elèg fürge vagyok voltak páran akik meglepödtek attol mert ilyen könnyen elhizós gèneket öróköltem arrol nem tehetek plusz tudok pár fogást mivel imádom pankrációt elsajátítottam pár hatásos módszert ugyhogy nekem csak normálisan vagy sehogy mert akkorát leverek hogy a takony menetet vág a szemetek közt
2022. jan. 15. 11:01
 33/62 anonim ***** válasza:
86%

Mindenki normálisan írt, míg el nem kezdtél bunkózni. Egyesek még azután is.

Ok, gyere. Meg a többi kommentelőhöz is...

Látom, te a szuperhős vagy, aki anonim oldalon írogató emberekhez csak úgy beállít, mindenko címét tudva. Egyszerre több emberhez is 🤣

Szánalmas ez az óvodás stílus, látjuk, hogy az agyad helyén is zsírpárna van.

2022. jan. 15. 11:06
 34/62 anonim ***** válasza:
87%
Sokakat érdekel itt a vergődésed... nagyon fürge lehetsz 140 kilóval.
2022. jan. 15. 11:24
 35/62 anonim ***** válasza:
89%
Lehet hogy más napon megyek, vagy nem is megyek, vagy más megy, vagy nem megy senki, de nem is ez a lényeg, a lényeg az, hogy vagy igen vagy nem. Féljetek! :D
2022. jan. 15. 12:02
 36/62 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló igen te igy fogod fel mert egy èlettelen ember lehetsz tudod nem mindenki netharcos mint te akik itt izmoztak azok majd meg fogják tanulni hogy neten főleg igy ismeretlenül ne nagylegènykedjenek másnak ugy hogy nem is ismerik nekik majd èlőbe lehet bizonyitaní
2022. jan. 15. 13:54
 37/62 anonim ***** válasza:
75%
Roppant életképes vagy a 140 kilóddal, meg a 70es IQ -dal. Látjuk, bebizonyítottad.
2022. jan. 15. 16:24
 38/62 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező! Elérted a vágósúlyt. Majd hívok rád illetékest.
2022. jan. 15. 17:51
 39/62 anonim ***** válasza:
77%

Egész nap vártam a 140 kilós kérdezőt. Még mindig nincs itt 🤪😅🤣

Mondjuk, be se férne az ajtón 🤣😅🤪

2022. jan. 15. 18:15
 40/62 anonim ***** válasza:
16%
Muszáj folyamatosan basztatni szerencsétlent? Szánalmasak vagytok, különösen akik mindenféle trágár dolgot mondanak rá
2022. jan. 15. 18:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!