Miért fél mindenki a szénhidráttól?
Oké, de alapból a szénhidrátra van a szervezetnek a legnagyobb szüksége. Meg csomó felesleges kaja, például a csoki is inkább zsír heavy, mint szénhidrát heavy.
"viszont ha már ott tartunk, hogy formálódni ,erősödni, kis izmot szeretnénk, akkor már hátráltat a szénhidrát nagy aránya."
Már miért hátráltatna? Éppen hogy segít ebben.
Nekem személy szerint jobban bevált az alacsonyabb szénhidrát-magasabb fehérje. Így sikerült tényleg zsírból fogynom és formásodnom. Nekem könnyebb betartani is, jobban jól lakok. Amikor nem figyeltem a makrókra és szinte majdnemhogy csak a szénhidrát tette ki a kalóriakeretemet, akkor nagyon nehéz volt kibírnom, esténként éhesen feküdtem le
De nem gondolom hogy ez a jó ahogy én csinálom és mindenki más hülye,hanem szerintem ki kell tapasztalni hogy kinek mi válik be
Nekünk vannak csirkéink szóval a hús+tojás meg van oldva:D ezen kívül túrót eszek sokat, azt viszont a boltban veszem
De nekem igazából ez a része mindegy is,mindegyiknek az a célja hogy eladja a termékeit,inkább csak azzal foglalkozok hogy nekem mi vált be
"Így sikerült tényleg zsírból fogynom és formásodnom."
Ez nem a low carb-high protein arány miatt volt, hanem az edzéstől. Ha éhesen feküdtél le, akkor valószínűleg nem elég lassú felszívódású szénhidrátot ettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!