Mit ( talán gyümölcsöket, vagy édesítőszeres kakaót, esetleg 90 %-os étcsokoládét, netalán mást? ) ajánljanál olyan embereknek, akik képtelenek megállni, hogy az étkezések között ne egyenek édességeket? Tíz kilónak le kell mennie.
Étcsokiból 1-1 kocka max. egy sor; gyümölcs 1-1 db, ne banán vagy szőlő; 2-3 keksz.
Viszont a megállíthatatlanul kívánás álljon meg napi 2x-nél, mert ha minden órában eszed, akkor eljutsz hamar a tábla csoki végéig is.
1. fehérjeporból és konjaklisztből lehet pudingot készíteni,
2. konjakliszt, kakaópor, édesítőszerből forró csokit,
3. cukormentes gyümölcslé vagy szörp és agaragarból gyümölcszselé.
Erősen függ követsz e valami diétát és hasonlók, van, akiknek egy csomó minden nem fér bele, de én pl ezeket szoktam..
Tejes kávé, édesítés nélkül, a tej maga elég édes
Gyümölcs (narancs vagy mandarin mostanában)
Tea édesítővel
Mézes dió (van nálam elrakva egy kanállal elég is az édes méz miatt)
100%os gyümölcslé
Kösz az eddigi tippeket! Ment a zöld.
De még kell értenetek, igenis van, LÉTEZIK a megállíthatatan édesség nassolás!
Sajnálatosan...
Állandóan ennem kell valami édeset, mert beledöglök, ha nem érez valami édeset legalább óránként a nyelvem! Szó szerint kibírhatatlan! De aki ezt nem érzi át, az fél sem tudja fogni milyen rossz ez! Nektek is valószínű hiába magyarázom, nem hiszem, hogy még tudjátok érteni...
Én a napi menümbe belekalkuláltam a reggeli csokimat ez általában snickers vagy baunti, és 80gramm cukrot, ez általában bármilyen 1zacskó cukrot lefed... így is kaloria minuszban vagyok, és fogytam 40kg-ot.
120ról 80ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!