Hogyha minden nap futok 5km-t és csak zöldséget, húsokat, gyümölcsöket eszek és naponta többször iszom vizet akkor 2-hét alatt mennyit fogyhatok szerintetek?
Attól függ, mennyit eszel, nyilván van ember, aki simán megoldja ennyiből a hízást is (napi többezer kcal csak gyümölcsből nem 1-2 embernek megy). Az átlagember nem, de az átlagembernek valószínűleg hiányozna a sok-sok kizárt ételcsoport s tartok tőle, hogy egy egészségtudatosnak is. Nem rossz ez a kombó, de kétlem, hogy mindent megad, ami kell s ennyire keményen nem is kell fogni a dolgot - de elfogadom, ha neked ilyen korlátozásokkal könnyebb, sok korlát nélkül én se tudtam fogyni sosem.
Ha elég rosszul csinálod, még a zsír se lesz meg, de abból nem kell sok, így megfelelően zsíros hússal vagy kevés hozzáadott zsírral nem lesz gond e téren.
2 hét kevés idő, addig akár rosszul is ehetsz, de az én elveimmel ellenkezik ez, szerintem jó gyakorlat mindennap kiegyensúlyozottan táplálkozni.
Ami a kérdésedet illeti, szerintem a várható fogyás 0 és 3 kiló között van valahol plusz pár kiló víz, ha a gyümölcsöt eléggé leszorítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!