Káros a Paleo étrend?
Miért állítják annyian hogy káros a koleszterin, köszvényt okoz a hús tönkreteszi az érrendszert.
Más kutatások a gabonáról és a tejről állítják ezt tömegesen..
A gyógyszeripar és az élelmiszer ipar kéz a kézben járnának..?
Én 2 hónapja paleozom és 11 kg ledobtam vele kezd eltűnni a testzsír százalék ezt a kis pókhas eltűnéséből és a toka eltűnéséből vettem észre.
Vélhetően a fehérjéből van esély hogy izom alakuljon míg a CH-ból nem igazán nyilván másra van.
De tény hogy a fehérje és a zsír étvágy csökkentő és ha jól tudom 0 Gl indexű..
Szóval miért védik a magas Gl indexű gyors-felszívódású Ch-kat amikor nagyon nagy sansza van annak hogy inzulinrezisztenciát okozzon a vércukorszint hullámvasútra térítésével..?
Miközben ha jól tudom "köztudottan az inzulin juttatja-tárolja a cukrot a "zsír sejtekbe".
Tehát a magas Gl gyors felszívódású Ch- ételek elvben akkori hizlalnak ha nincsen kalória plusza az embernek eszerint..
Megint más kutatások a Gabona gyulladásfokozó, és öregítő hatásairól írtak illetve tette közzé kutatási eredményeket megannyi vizsgált személyen keresztül.
Vajon okoz és okozhat e a vércukorszint hullámvasút cukorbetegséget?
Vajon a Gyors felszívódású Ch-k cukor rizs burgonya liszt kukorica tényleg annyira pusztító hatásúak a glutén vonatkozásában is? Tényleg rohadnak a belekben, eltelítenek és elszívják az energiát, roncsolják a bélrendszert és a felszívódási képességüket?
Vajon kiknek érdeke lejáratni egy "szénhidrát szegény" Paleo típusú étrendet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!