Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Káros a Paleo étrend?

Káros a Paleo étrend?

Figyelt kérdés

Miért állítják annyian hogy káros a koleszterin, köszvényt okoz a hús tönkreteszi az érrendszert.

Más kutatások a gabonáról és a tejről állítják ezt tömegesen..

A gyógyszeripar és az élelmiszer ipar kéz a kézben járnának..?

Én 2 hónapja paleozom és 11 kg ledobtam vele kezd eltűnni a testzsír százalék ezt a kis pókhas eltűnéséből és a toka eltűnéséből vettem észre.

Vélhetően a fehérjéből van esély hogy izom alakuljon míg a CH-ból nem igazán nyilván másra van.

De tény hogy a fehérje és a zsír étvágy csökkentő és ha jól tudom 0 Gl indexű..

Szóval miért védik a magas Gl indexű gyors-felszívódású Ch-kat amikor nagyon nagy sansza van annak hogy inzulinrezisztenciát okozzon a vércukorszint hullámvasútra térítésével..?

Miközben ha jól tudom "köztudottan az inzulin juttatja-tárolja a cukrot a "zsír sejtekbe".

Tehát a magas Gl gyors felszívódású Ch- ételek elvben akkori hizlalnak ha nincsen kalória plusza az embernek eszerint..

Megint más kutatások a Gabona gyulladásfokozó, és öregítő hatásairól írtak illetve tette közzé kutatási eredményeket megannyi vizsgált személyen keresztül.

Vajon okoz és okozhat e a vércukorszint hullámvasút cukorbetegséget?

Vajon a Gyors felszívódású Ch-k cukor rizs burgonya liszt kukorica tényleg annyira pusztító hatásúak a glutén vonatkozásában is? Tényleg rohadnak a belekben, eltelítenek és elszívják az energiát, roncsolják a bélrendszert és a felszívódási képességüket?

Vajon kiknek érdeke lejáratni egy "szénhidrát szegény" Paleo típusú étrendet?

2018. máj. 23. 22:57
1 2 3 4
 31/31 Residualcosts válasza:
0%
Az biztos, hogy a paleo jó diéta,mert kiváló hánytató. 3 órája ettem paleo kaját (sült zellerhasábok), és még mindig émelygek tőle. Valami olyan fűszert tehettek bele amitől émelyitő az egész. Ha valaki ezt napotnta eszi, na tutti lefogy.
2018. jún. 19. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!