Paleo nasik?
Különféle olajos magvak, sütik, jégkrémek, krémek... Utóbbiak persze saját készítésűek. Vagy éppen nyers zöldségek, nekem azok is jó nasik tudnak lenni.
A legtöbb nyersvegán édesség is jó (hiszen a nyersvegán étrendben nagyon kevés nem paleo elem van), csak nekem azok túl cukrosak. De az előbb olyat készítettem: mazsola és mák 1:1 arányban, darálva golyókká formálva. A nem paleózó páromnak éppúgy jó lesz a reggeli végén, mint nekem holnap délben. A mennyiségre persze ügyelek, de ez roppant tömény, nem kell sok.
De pl. a konjaclisztes pudingok is jók (csak azokkal vigyázni, mert extrém kalóriaszegények, ami érződik rajtuk, de attól még finomak), sőt a banánból készített csokipuding is, sok gyümölcsös édesség, én a napokban konjaclisztes, kókusztejes cuccot fogok készíteni sok szederrel... Édes paleo kásák olajos magvakból...
Van lehetőség bőven, akár megengeded a cukrosabb gyümölcsöket kisebb mennyiségben, akár nem.
Én is a paleo ropi híve vagyok :)
Nagyon finomak, és mostmár van kevésbé kemény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!