Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Paleosok, ekcémások! Valaki...

Paleosok, ekcémások! Valaki tapasztalt kezdeti tünetromlást aaz étrend elkezdése után?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok,kiskorom óta atopias ekcemaban szenvedek.Sajnos ez az utobbi 2 évben egyre fokozódott.Fél éve az arcomra is átterjedt a hasam,hátam,mellkasom es kezem után. 2,5 Hete csinálom a paleo -keto étrendet, melyel teljesen minimalizaltam a ch bevitelt is. Ezen a heten azonban elkepesztő mértékű visszaesést tapasztaltam.Soha nem jött ki még ennyire.Szinte az egesz testületem elleptek a voros pontok es foltok.A viszeketes es rendkívüli szárazság miatt minden krém ellenére borzasztóan megnehezul a mindennapi életvitelelem. A másik, hogy utcára alig birok így kimenni.Allergologusnal most voltunk,adott pár dolgot külsőleg,de semmi sem hasznalt, semmi komolyabb allergiam nincs vervetel alapjan. Nagyon kétségbe vagyok esve, elore is köszönöm a válaszokat! Nekem tényleg ez az utolsó reményem, szeretnék benne teljesen hinni, de egyre jobban elbizonytalanodom.Nem akarom, hogy teljesen tonkretegyen ez az egész betegseg :/

#viszketés #ekcéma #paleolit #dermatitis #ketogén #tünetromlás #kezdeti rosszabbodás
2015. márc. 7. 10:43
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Szia, köszönjük, hogy visszajöttél tudósítani :-)

25/40-es hozzászólásom:

"Igen, a tej és szójaallergiás gyerekes vagyok: pont ezt írtam én is, hogy naplót érdemes vezetni evésről, környezetről és a stressz is fontos tényező. "

Nálunk is akkor lett tej és szójaallergiás a gyerek, amikor az iskolában egy rendkívül kemény, stresszes időszakot élt át :-( Meg a fellángolásaidból (nem állandó jelenség)is gondoltam, hogy esetleg a stressznek is köze lehet...

Tökéletes gyógyulást kívánok!

2015. ápr. 24. 09:38
 42/42 anonim válasza:
48%

a méregtelenítés az ilyen, hogy először felerősíti a tüneteket, de utána elmúlik.

használsz/használtál szteroidos krémeket?

2015. máj. 2. 07:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!