Milyen ételeket egyek hogy fogyjak 4-5kg-ot?
Paleósok nem esznek 'müzlit', mert nem sok tápláló van abban amit az emberek müzli néven neveznek. Az csajos divatkaja általában.
A többivel asszem egyetértek.
MinimorRris:
Nem tudom miből gondolod, hogy a müzli "csajos divatkaja". A müzli nagyon sok növényi rostot tartalmaz, amelyeknek bár egy jó része nehezen emészthető, nagyon fontos a megfelelő vastagbélműködés szempontjából. A rostok visszatartják a vizet, ami a vastagbelet kvázi kimossa, mindemellett értékes tápanyag a vastagbélflóra baktériumainak, amelyek jelenléte és megfelelő működése alapvető az egészség szempontjából - ugyanis nagyon sok B-vitamint és provitamint termelnek többek között.
A müzli tápláló reggelinek jó, de nem fogsz tőle elhízni, szóval a célnak pont megfelel. Én gyümölcsmixet szoktam készíteni (alma, banán), a gyümölcsdarabokhoz müzlit keverek, az egészet leöntöm tejjel, és ez után ebédidőig biztosan meg nem éhezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!