Hogy oldjam meg, hogy NE fogyjak az összes gabona származék és a tejtermékek elhagyása miatt?
Sajnos rengeteg tejszínes-tésztás-húsos ragun éltem eddigi éltem során, valamint tonnaszámra zabáltam a tejcsokit, nápolyit, sültkrumplit...stb.
De valamiért mégis mindössze 50 kiló vagyok (172 cm-es magassághoz).
Szépen, fokozatosan leállok ezekről a szemét kajákról, de attól félek, hogy csont és bőr leszek. Hogyam kerülhetem ezt el?
Egyél mást és eleget.
Az életmódváltásom után én el se kezdtem fogyni a cirka 25 kilós feleslegemből... Persze nem vagyunk egyformák.
Ha kicsit is normális tested van, akkor nem fogysz, ha rendesen eszel. Nem hinném, hogy a tészta és a tej tartotta meg a pici zsírtartalékaidat és az izmaidat... Miért ne maradnának meg paleo mellett?
Köszönöm szépen a bíztató válaszokat!
Jól jönne néhány egészséges kiló, bizony...:)
Ez sokban függ a génektől is, van aki hajlamosabb a hízásra fogyásra, van aki kevésbé. Abból amit írtál te valószínűleg mindegy mit vagy mennyit eszel, mégis vékonyka maradsz.
Attól mert mást eszel mind eddig nem feltétlenül fogsz fogyni vagy hízni, a mozgáson kétszer annyi múlik.
Szerintem: egyél több húst ha a gabona és tejtermék kilőve...
egyél sok magot,húst a zsírosabból,banán,
és súlyzós edzés?
Szia!
Én 60 kiló vagyok a 175 centimhez, ez szerintem korrekt. Én így csinálom: SOK gyümölcs, sok zsírosabb kaja (én pl szeretem a házi szalonnát, tepertőt), olajos magvak (diót ajánlom a zsírsav-összetétele miatt) és ritkán nekem belefér egy kis zabkása és kemény sajt is, bár mindkettő kompromisszumos. Így tudom tartani a súlyom. Sokkal soványabb voltam amikor semmi nem szívódott fel a szervezetemben és majdnem sikerült összeomlasztani a keringésem. :)
Úgyhogy csak biztatni tudlak a váltásra. Hajrá!
Azért nem minden gabonaszármazék és tej az ördögtől való, bár nyilván tudsz bőven mozdulni az egészségesebb étkezés irányában.
Ezt a blogot ajánlom:
Itt csupa olyan recept van, amikből hiányoznak tipikus allergének, mivel nagyon sok embernek van azzal problémája, hogy érzékeny a tejre, tojásra, gluténre, stb.
Ismerem a blogtulajt meg a férjét is, egyikük sem sorvadt el :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!