Melyik szénhidrát forrás az egészségesebb?
Figyelt kérdés
ha tojást eszek, az mellé mindig szénhidrátot is ennem kell, de melyik a jobb? 2 szelet rozs / barna kenyér vagy natúr gabonapehely? ( corn flakes, persze tej nélkül )2013. aug. 23. 14:41
1/4 anonim válasza:
miért kell a tojás mellé szénhidrát?
2/4 anonim válasza:
A paprika, paradicsom.
Egyébként a kukorica jobb keményítőforrás mint a rozs, mert gluténmentes. De nem fogyásra való.
3/4 anonim válasza:
Zöldség. Szuper szénhidrátforrás, ha engem (vagy sok mást embert) kérdezel :) Én mindig azt eszem hozzá, elsősorban nyersen és többfélét. Elég jól szokott kinézni a színes, különböző alakú zöldségekkel telepakolt rántottás tányérom :)
Mindig furának hat számomra a szénhidrátszegény diéta témakörben a gabona. Bár valamiért a 180 grammos szénhidrátbevitelt is képesek szénhidrátszegénynek mondani, amit nem értek. De ha már sok szénhidrátot eszik az ember, az jobb, ha zöldségből jön.
4/4 A kérdező kommentje:
igazából nem fogyókúrázom, 170 centi vagyok, 60 kiló, lassan 2 éve thai boxolok és fegyenc edzek, csak szerettem mindig tojás mellé valamit "ropogatni" és érdekelt hogy melyik a jobb :D köszi!
2013. aug. 23. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!