Nikozia12 kérdése:
Szerintetek napi h. gramm szénhidrát fogyasztása okoz hízást?
Figyelt kérdés
még ha zöldségekből is fogyasztod2013. júl. 13. 17:20
1/16 anonim válasza:
Ezt nem tudom, de én napi 100gramm szénhidrátot eszem és fogyok...
2/16 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mennyit sportolsz mellette.
3/16 anonim válasza:
de majd mindjárt jön Táplálkozásharcművész és elmondja, hogy napi fél grammtól is ámbráscet leszel. :)
4/16 A kérdező kommentje:
Legyen egy pihenő nap pl. (járok edzeni és kb 60g ch-t fogyasztok vagy kevesebbet) Többet ajánlottak csak félek a hízástól, ezért vagyok kíváncsi. de gondolom egyén függő.
2013. júl. 13. 17:30
5/16 anonim válasza:
6/16 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm
2013. júl. 13. 17:45
7/16 anonim válasza:
xD Kétlem ,hogy az egyik válaszóló 60g szénhidráttal bírsz edzeni mivel még a cukorbetegeknek is 110g van ajánlva szóval te azzal max otthon ülsz a gép előtt.. ezt én mondom neked
8/16 anonim válasza:
Én hosszú ideje 100 körül eszek és fogyogatok így, szerintem én 180-tól már híznék.
9/16 A kérdező kommentje:
sőt 30g ch-val ledolgozok 12orat ami igen csak talpalos es meg megyek utanna edzeni. Eleinte szedultem, rosszul voltam de 1 honap utan megszokta a szervezetem. Folyamatosan nem tudom tartani. Ma is megvolt 100g de az esetek 90%-aban 60g alatt tartom. Miert hazudnek?( bocs h. Nincs ekezet)
2013. júl. 13. 18:12
10/16 anonim válasza:
Változó.
- Egyéni kérdés pillanatnyi emésztés, anyagcsere kérdése.
- Ch minősége: keményítő, cukor vagy rostok?
- Étkezés többi összetevője. Kevés szénhidrát önmagában.. kalóriadeficittel nem annyira gáz. Sok ch, kalóriaplusz mellett hízást okoz tejfogyasztással együtt anabolikus bomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!