Paleoban napi hány gramm szénhidrát jó ilyen méretekkel?
Nekem a 90-100 g CH kényelmesen tartható és jól vagyok. Volt amikor 20 körül ettem, akkor rosszul voltam - ájulásérzés, remegés. Több nem szokott lenni paleoval.
A fehérjém 80-100 körül szokott lenni. 174/68 L.
Nincs konkrét ajánlás.
Amennyit keményítőszegény zöldségekkel eszel és jólesik. Az elég, de nem lesz túl sok.
O.o
Holnap majd nem eszel banánt, legfeljebb holnap után.. Ki kell tapasztalni, hogy ha gyümizel az hogyan befolyásolja a fogyásodat, egészségedet.
Ahogy tapasztalod hogy jobb neked..
Nehéz lenne ráfogni a banánra és az avokádóra hogy betegséget, elhízást okoznak. Én sem vagyok gyümölcsellenes (így szénhidrátellenes sem) csak válogassuk meg a minőséget. Inkább a banán mint mondjuk valami búzaféle vagy cukros üdcsi, szerintem.
Valóban soknak tűnik, de a banán az ilyen. Az én gyümölcsturmixom is volt vagy 45g szénhidrát, sajna a banán volt az egyetlen igazán édes gyümölcs közte s nem jutott eszembe, hogy kókusszal is enyhíthetem. De amennyi banánt én eszem...
Semmi gond nem lehet vele olykor, de ha szénhidrátszegényebben akarsz gyümölcsözni, ajánlom a málnát, epret, nekem a kiwi sem vészes, mert egy 5 dekás darab elég nekem egy napra.
De ahogy TaplalkozasHarcmuves írja, próbáld ki, a tested hogyan reagál a (nem is sok, csak szénhidrátgazdag) gyümölcsre. Elégetni el tudod a szénhidrátot, fogynod nem kell, úgyhogy az dönt, hogy mennyire érzed magad jól vele, azt hiszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!