Miért van az, hogy sok rostot fogyasztok és mégis megáll bennem a sz. R?
Leírom egy napi menümet:
Reggeli 2-3 tojás, pár karika kolbász, 2 paradicsom
Ebéd 40-50 gramm rizs (nyersen mérve), sült csirkecomb
Uzsonna 5-6 szilva héj nélkül vagy sárgabarack
Vacsora 2-3 tojás, pár karika kolbász 2 tányér zöldségsalátával (fejes saláta, s.répa, paradicsom, uborka, paprika, só, bors, kókuszolaj)
Napi 3 liter vizet iszom az 56 kilómhoz.
És ilyen paleos hülyeséggel legyen szíves kíméljen mindenki, hogy a rizs miatt van. Mikor szénhidrátot ettem szénhidráttal nem volt ilyen gondom....
ez engem is érdekelne
napi 3-4liter cukormentes teát iszok,eszem a zöldséget/gyümölcsöt,húst,teljes kiőrlésű dolgokat és hát alig megy a dolog,itt meg minden kérdésemre leírják hogy mit egyek annak ellenére hogy azokat soroltam fel
Te egy biológiai csoda vagy. Be kéne kereteztetni a popódat. Komolyan, fingom sincs (ezzel már ketten vagyunk).
Amúgy próbáld ki hogy reggel kolbász helyett patisszont reszelsz bele, az egyik adag zöldségsalátát meg ebédhez eszed.
Másik tipp: az uzsonnád legyen inkább tízórai. (az ebéd meg értelem szerűen lehet kicsit később)
Bár az étel sokáig tartózkodik a bélrendszerben csak arra tudok gondolni hogy a rostot nem egyenletesen osztod el, délelőttre nem sok jut.
A pattiszont rántottába gondoltam, én úgy eszem a tojást, vagy zabpelyhet rakok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!