TaplalkozasHarcmuvesz! Segíts! Milyen ételeket egyek és mit sportoljak hogy rövid időn belül fogyjak?
Kókuszolajban főzöd a rizst. Most ennyi jött át :)
Én nem ajánlanám másnak a rizsevést, jómagam pár kilót magamra kaptam egy fél év alatt, rizsevéssel. Ebből sem az következik, hogy kimondottan a gyors fogyást segítené. Tehát inkább karfiol-rizs legyen, szerintem.
Pilates, jóga rendben van, de inkább fegyenceddz, mint Rubint Rékázz. Csirke, zöldség rendben van, persze :)
De akkor már a hal is, a desznyó, a marha és a tojás is, ha szereted.
Még valami? :) Ne görcsölj rá, úgysem fogsz gyorsabban fogyni mint ami a testednek egészséges, és nem is szabad.
Tápi.
És ha van céklás-káposztás recepted, most ezek a zöldségek lesznek olcsók.. a télen, kedves lenne tőled megosztani egy ilyet! :)
Meg kellene néznem a Szoljanka orosz levesbe mi kell.. az elég zöldségesnek tűnik fölösleges cuccok nélkül, nagyon diétásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!