Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Mennyit fogyhatok fél év...

Mennyit fogyhatok fél év alatt a paleoval?

Figyelt kérdés
67 kg vagyok és 164cm

2013. dec. 27. 22:11
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

Az magánügy. Beszéljünk inkább késekről, azok élesebbek mint a rizs.

Nem kellene rizst ennie senkinek, az is csak túléléshez olcsó kaja, de senki sem gondolja, hogy jó lenne. Ha én eszem rizst.. rólam sem gondolja senki, hogy én jó lennék.

2014. jan. 26. 19:41
 42/56 anonim ***** válasza:
Hogy jön ide most a kés, meg az élesség?
2014. jan. 26. 20:03
 43/56 anonim ***** válasza:
Hogy jön ide az én rizsevési szokásom? D:
2014. jan. 26. 20:04
 44/56 anonim ***** válasza:
Még inkább ideillő, mint egy kés.
2014. jan. 26. 20:10
 45/56 anonim ***** válasza:

Nem. Én első körben harcművész vagyok, számomra bármikor ideillő egy hidegfegyver.

Hogy számodra ez logikus vagy sem.. az nézőpont kérdése, a tied más mint az enyém.

Szóval, eszem rizst.

2014. jan. 26. 20:12
 46/56 anonim ***** válasza:

Van itthon bicska.

A rizs jó.

2014. jan. 26. 20:19
 47/56 anonim ***** válasza:

Na Tápi..már egy ideje felismertem az inkognitós kommentjeidet és most olvasván hogy miket ettél..:-)

Azt kell mondjam a mostani megnyilvánulásod sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, valahogy visszavettél abból a nagyon megmondós stílusodból.Talán jót tett a hotdog? :-) vagy inkább a kvantumfizikában való elmerülésed ébresztett rá dolgokra? mert erre alapozva bizony az élelmiszer elfogyasztása egy kis mikrorészlet a valóságodban, nem az határoz meg sem téged sem a világodat, persze csak akkor ha nem így szerepel a holografikus mozidban: akkor számít minden egyes falat!

Egyébként ez a nyugodtabb megnyilvánulásod nekem kimondottan szimpatikus és az is, hogy bevállalod, hogy mást is eszel, csak mikor ezt mondod, hogy te így is erős vagy, érzed mennyire az egód beszél belőled? emellett a fiatal korod ellenére nagyon tájékozottnak tartalak és remélem sikerül jól használnod az energiáidat, amivel képes vagy embereket megmozgatni.

2014. jan. 26. 20:20
 48/56 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag azt sem tudom mit reagáljak, annyi mindent tudnék írni.

Igen.. sok minden változik, én is tanulok (ha ez változás).

Ettől még fent tartom azt, hogy a stílusomat mindig is én választom meg (akár régi akár új, akár szimpatikus akár aszimpatikus) ..

Sok mindenről lehetne beszélni, tényleg nem tudom mit írjak.

2014. jan. 26. 20:38
 49/56 anonim ***** válasza:

Nagyon sok mindenről lehetne beszélgetni, de a világ igazi valójának megismerése sem jelenti azt, hogy az emberek (tömegek) egészsége ne lenne fontos. Valószínűleg nem azért vagyunk a Földön ebben a testben, hogy az infarktust és az elhízást megtapasztalhassuk.

Akkor meg vigyázzunk a testünkre is, mert beteg testtel nehéz megtanulni vagy megtapasztalni a lényeget, amiért itt vagyunk.

Úgyhogy még mindig abszolút paleo párti vagyok, semmi sem változott ezen a téren.

2014. jan. 26. 21:01
 50/56 Mi közöd Tőle ***** válasza:
És még mindig abszolút nő párti is? Valamelyik nap gúvasztottam a szemem mikor valami nyomi gyereknek bókoltál... :D Szerintem azért vagy manapság ilyen kis hebrencs, hogy félrekajálsz, mert nincs asszony ki süssön húst meg zöldséget neked. Ez a te bajod. :)
2014. jan. 27. 23:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!