Mennyit fogyhatok fél év alatt a paleoval?
Jó kérdés! :D Vagy sokat, vagy keveset, vagy... Vannak még finomabb fokozatok. Tudod, ez sok mindentől függ. Mennyit és mit eszel paleón belül, milyen minőségű kajákat. Van-e valamilyen betegséged, ami hátráltat a fogyásban, esetleg úgy, hogy nem is tudsz róla... Mennyit mozogsz mellette, milyen az életritmusod, van-e időd aludni, kikapcsolódni, stb. Szóval ki kell próbálni és meglátod.
Én például 20 kilót fogytam (173 cm, 78 kg-ról) ennyi idő alatt, más meg ennek a negyedét sem.
Azért ne hasonlítsuk a kérdező jövőjét egy kocához.
Mindent lehet enni (inni méginkább...) mértékkel.
főleg ha mozog,sportol is.
Édi, autoimmun és hormonbetegségekben nincs vicc. Nem lehetne mindent enni, mert tudod jól, hogy ilyen betegségekkel jár együtt a mértékkel mindent evés.
És a durva elhízás is pont egy ilyen természetű hormonzavar.
Ja, értem, akkor ezért "Édizel."
Nem tudom miért, vagy kinek gondoltál.
Egyébként a kérdező nem említett semm autoimmun betegséget, csak fogyni szeretne, erre pedig nem biztos, hogy csakis a paleo képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!