Paleoval zsírból fogyni?
Már túl vagyok a teljes kiőrlésű "egészséges" gabonafogyasztós, tejes-joghurtos, mellette sportolok (futás) módszeren, de úgy érzem nem jó. Puffadtam, úgy vettem észre, hogy a tejtermékek után tiszta fehér lepedék volt a nyelvem, fúúúj. Tavasszal kipróbáltam a paleót, sokkal jobb volt a közérzetem, de egyre többet engedtem a csábításnak, abbahagytam. Most 2 hete ismét próbálom tartani, egyre nagyobb sikerrel + heti 3x súlyzós edzéssel. Futás kizárva. Étrendem pl. mai így fog kinézni:
reggeli: házi szalámiból, paprikából, 3 tojásból rántotta, paradicsommal
tízórai: 1 banán
ebéd: kockázott padlizsán, darált marha libazsíron összesüt, ráönt passzírozott paradicsomot, + bele friss bazsalikom, só
uzsonna: főtt tojás, retek
vacsora: madársaláta+uborka+paradicsom+olívaolaj+citrom+tonhal
Étrendkiegészítőként omegát, q10-et, B vitamin komplexet, C vitamint (1000mg) szedek.
Kávét, eszpresszót iszom, steviával, abszolút nem hiányolom belőle a tejet. A cukros üdítőket utálom szerencsére.
Hasonló étrend mellett, aki már hosszabb ideje paleózik, ért el sikereket, sikerült zsírból fogyni? Jelenleg 68kg és 168cm vagyok. 32/N
Had gratuláljak!
Nem futsz, paleózol: bárcsak minden nő hozzád hasonlóan gondolkodna!
Nagyon szép eredményeket tudnak elérni nők paleóval, igen sikerül fogyniuk.
Remélem menni fog.
Akkor volt gond régebben, ha nem volt nálam olyan ennivaló, ami paleo és éhes voltam, viszont későn értem haza. Sajnos a boltok kínálata elég gyér ebből a szempontból. Ekkor kúszott vissza a pékárú szép alattomosan. De most már el sem indulok alma, mandula, sárgarépalé kombó nélkül :)
Imádom azokat a tojásokat, össze sem lehet hasonlítani a boltival. Én is napi 4-5 db-ot eszem, kicsit aggódtam, hogy sok, de úgy látszik Te sem elégedsz meg kevesebbel:)
Mióta folytatod ezt az életmódot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!