Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Mennyit fogyhatok fél év...

Mennyit fogyhatok fél év alatt a paleoval?

Figyelt kérdés
67 kg vagyok és 164cm

2013. dec. 27. 22:11
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy mennyire élveztem (hotdogot ettem, sok-sok szószokkal, meg sütiket az ünnepek alatt) de az én esendőségem és következetlen viselkedésem nem igazolja azt, hogy más embernek is így kellene ennie. Nekem érzékeny is a hasam mostanában rendesen.. már nagyon össze kellene kapnom magam igazából.
2013. dec. 28. 22:10
 22/56 anonim ***** válasza:

Nagyon élvezted, ugye?

Virsli, szószokkal...

Hát akkor ki mást kövessen a világ, ha nem Téged... hiszen te hirdeted itt az egészséges táplálkozást, meg a paleot..

2013. dec. 28. 22:34
 23/56 anonim ***** válasza:

Szép próbálkozás. Had idézzem Szendit, aki azért jóval többet tett az emberekért, a paleóért Magyarországon.. megilleti a szó:

"Nem az van, hogy én prófétaként kinyilatkoztatok valamit, és azt el kell fogadni. Ha valaki azt mondja, hogy nekem a Szendi nem tekintély, összehordott itt mindent, akkor ő válassza azt a forrást, amit ő hitelesnek tekint - például az MDOSZ állásfoglalását. Van egy kedvenc mondásom: az információ korában az evolúciós szelekció úgy működik, hogy ki tudja a jó információt megtalálni?"

Hogy én hogyan élek, mit teszek az független attól, hogyan lehetne élni és mit lehetne tenni azért, hogy erősek, egészségesek, szépek stb. legyünk.

Én pl. Taichizom. Abbahagyhatnám, és elmehetnék thaiboxolni. Lehetne követni engem ebben a fura döntésben, de ettől még a Taichi lesz a komoly harcművészet (és jobb, erősebb), ez tény. Mint ahogy lehet hogy én hotdogot eszem, de ettől még az egészséges táplálkozás fog igazi előnyökkel járni :)

2013. dec. 28. 22:38
 24/56 anonim ***** válasza:

Ez nem próbálkozás.

Szendi meg egy csaló, levegőbe beszél.

Akkor ezek szerint most itt kiütközik, hogy te sem élsz annyira egészségesen, mint itt lefested.

2013. dec. 28. 22:54
 25/56 anonim ***** válasza:

Hogyhogy kiütközik? Bárki bármikor megkérdezheti hogyan élek, éppen csak nem írok róla blogot, de ettől még nem titok.

Mint írtam, az hogy én hogyan eszem/élek nem befolyásol semmit. Nem attól lesz jó / egészséges valami, hogy én azt csinálom-e vagy sem.

Szendit nem kell megítélned most, az idézet a lényeg. Sem ő, sem én nem nyilatkozunk ki semmit prófétaként. Segítünk olyan információkat eljuttatni emberekhez, amiket mások elhallgatnak, ezeknek utána lehet nézni.. nem kell vakon elhinni. Ennyi.

2013. dec. 28. 22:59
 26/56 anonim ***** válasza:

Hát pedig amekkora fejként téged itt felkaptak gyiken, elvárható követelmény, hogy mintapéldája legyél az egészséges étkezésnek.

Itt neked sokan elhiszik, amiket írsz és Bibliaként vezetik, szóval úgy vigyázzál a virslikkel,sütikékkel, mert most sok mindenkinek megtört a remény!

2013. dec. 28. 23:02
 27/56 anonim ***** válasza:

Akkor hatalmas nagy félreértés volt velem kapcsolatban.

Egyrészt, amit én írok azt továbbra is el lehet hinni, de magam meg szeretnék abban hinni, hogy azért utána néznek az emberek annak, hogy miért van úgy ahogy én írom.

De ami ennél fontosabb.. 'elvárható követelmény'?

Mégis pontosan ki merne bármit is elvárni tőlem? Mióta várunk el bármit is Tőlem? Komoly komoly félreértés, most ezt nyugtázom egy mosollyal. :)

De jó hogy nem már a nyúl viszi a vadász puskát, szépen is néznénk ki. Elvárás Velem szemben, hehe :D

Annak lehet elvárása, akinek mondjuk önvédelmi edzést tartok, vagy ha valakinek komoly táp.tudományi / életmód tanácsot adok. Akkor a munkámmal kapcsolatban lehet elvárása, de én ezt leszámítva teljesen független vagyok mások elvárásaitól, igyekszem nem olyan lelki 'mélységekben' élni, hogy mások elvárásait tartsam szem előtt, természetesen :)

2013. dec. 28. 23:12
 28/56 anonim ***** válasza:

Nincs semmi félreértés, én láttam, amit láttam.

Sokan elhiszik itt neked, amit írsz, és most el kell majd viselniük a csalódást, amikor ezeket olvassák, hogy te miket eszel...

És majd magukat fogják szidni, hogy ők csak azért nem ettek ilyeneket, mert Te vitted rá őket a zöldégevésre..

Nekem is van elvárásom veled szemben.

Ha már itt mindenkit arra buzdítasz, hogy mit egyen és mit ne, akkor magadat is ehhez tartsd, ez így fair.

Én merek bármit, ellened..

Mosolygok én is. :)

2013. dec. 29. 02:01
 29/56 anonim ***** válasza:

Ez aranyos.. nem, tényleg nincsen nyomás rajtam, ha bárki megfogadja a tanácsomat az kizárólag önmagáért teszi, nekem semmi kötelezettségem nincs, komolyan. :)

Gyakorlatias példa, hogy én például nem fogyókúrázom, hanem egészen más céljaim vannak, biztos hogy kicsit máshogy fogok enni mint ami általánosan ajánlott lenne. Mindenképpen eltérek valamennyire attól, amit alapjaiban véve Nektek ajánlok. Nyilván nem bejglievéssel térnék el..

Na, de szép is lenne ha valaki azon csalódna, hogy én esetleg nem csak és kizárólag húst és zöldséget eszem, hát nehogy emiatt egy világ törjön össze valakiben. Mától jól fogok enni, persze önmagam miatt.

2013. dec. 29. 10:07
 30/56 anonim ***** válasza:

Aranyos vagyok? :)

Ha másoknak szentül ajánlod a húst, zöldséget, akkor Te mért térsz el?

Ha ez kőbe lenne vésve, azthiszem te már börtönben csücsülnél szabályszegés miatt.

Pedig biztosan csalódtak most...(benned..), a sok fogynivágyó, cuki kis vékony lányok, csak a Te tanácsaidat várják... és naivan azthiszik, hogy Te is ezt követed..

Ugyanannyi a százalékunk. A végén még azthiszik, hogy magadban beszélgetsz.

2013. dec. 29. 11:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!