Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Mennyit fogyhatok fél év...

Mennyit fogyhatok fél év alatt a paleoval?

Figyelt kérdés
67 kg vagyok és 164cm

2013. dec. 27. 22:11
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%

Fogyásra az afrikai éhezők is képesek. Sem sok ész, sem nagy anyagi háttér nem kell hozzá.

Az hogy zombi, vagy egészséges ember lesz fogyás után, na mondjuk az már megkövetel pár dolgot.

2013. dec. 28. 20:53
 12/56 anonim ***** válasza:
Ebben egyet is értek. De ehhez nem feltétlen szükség a paleo táplálkozás. Máshogy is lehet elérni egészséges fogyást..
2013. dec. 28. 21:02
 13/56 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ neked mi az egészség.

A nyugati táplálkozással semmi egészségeset sem lehet elérni, legfeljebb viszonylag kevesebb betegséget, ha szerencsés az ember. A szerencse viszont 'statisztikai' kérdés, nagyjából látjuk hogy 100 000 emberből mennyi lesz rákos, cukorbeteg, mennyi gyulladásos stb. beteg van.

Van aki 'egészségesen' lefogy, pedig gyulladásfokozó a táplálkozása, nem paleózik de nincsenek látványos tünetei. Valaki meg sz.arul van. Más valaki meg le sem tud fogyni, mert hormonálisan annyira kész van már a betegsége miatt (gyulladások miatt).

+

Paleo nélkül kalóriadeficit kell fogyáshoz. Kalóriadeficit kevesebb tápanyagbevitelt jelent, potenciálisan kevesebb mikrotápanyagot, vitamint (kivéve ha tablettával külön esszük).

Személyes hozzáállás, de én pl. nem szándékozom keveset enni, mert úgy gondolom enni sokat 'kell'. Mondjuk aktív életmód mellé. Nem vehetek vissza kalóriákból, nem tudom ki teheti meg ezt, biztos van akinek igen.. Természetesebbnek tartom olyat enni, ami eleve nem okoz elhízós hormonproblémákat. Namármost a paleo az direkt ilyen.

2013. dec. 28. 21:06
 14/56 anonim ***** válasza:
Te paleozol?
2013. dec. 28. 21:09
 15/56 anonim ***** válasza:

Releváns a kérdés?

Momentán nem annyira. És elég fura ez annak tudatában, hogy tudom mi játszódhat le szerencsétlen kis testemben a nem-paleózás végett. Nagyon vissza kellene állni.

2013. dec. 28. 21:11
 16/56 anonim ***** válasza:

Na tessék.

Szerencsétlen kis testednek akkor már úgyis mindegy, hisz gondolom az ünnepek alatt összeettél mindenféle jót.

Ami persze nembaj, sőt....

2013. dec. 28. 21:20
 17/56 anonim ***** válasza:

Az én esetem valóban mindegy.

Addig több ezer magyar hal meg rákban és szív-érrendszeri betegségekben <3

Ez a nem mindegy. Szóval, mégsem mindegy. Ezért NAGYON nem mindegy. Én így is elég jól megvagyok egyébként, mert Qigongozom, ez azért valamennyit enyhít a lisztes kaják rossz hatásain, de.. az emberek többsége ehhez nem ért, meg ez sem váltja ki a táplálkozást. Tehát.. mégiscsak paleo marad az út.

2013. dec. 28. 21:24
 18/56 anonim ***** válasza:

Rossz úton jársz.

A lisztes, cukros kajáknak nincsen rossz utóhatása, legalábbis míg eszed,mert akkor nagyon finom.

2013. dec. 28. 21:46
 19/56 anonim ***** válasza:

...

Ilyen véleményt nem írhatunk le komolyan, amíg emberek szenvednek betegen, és gyógyszerekkel tömik őket.. csak mert mindenképpen az ócska megszokott kajákat akarják enni.

A búzás ételeknek brutálisan rossz hatásai vannak.

2013. dec. 28. 21:50
 20/56 anonim ***** válasza:

Te is eszed/ettél ócska, megszokott kajákat, és ne is tagadd, hogy nagyon élvezted...

Amúgy meg én úgy írtam.. "amíg eszed...", tudom énis, hogy utána már azért nem annyira jó..

2013. dec. 28. 22:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!