Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Mennyit fogyhatok fél év...

Mennyit fogyhatok fél év alatt a paleoval?

Figyelt kérdés
67 kg vagyok és 164cm

2013. dec. 27. 22:11
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
10 kilót simán.
2013. dec. 29. 14:01
 32/56 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Valóban 1 percig nekem is úgy tűnt, hogy magában beszélget Tápi. Nem akarom a csávót "felmenteni" ( mi alól is? Ja, hogy nem paleózik at the moment)

Nyilván ez olyan, ha nekem lenne mondjuk 20 milliárd forintom, akkor jó eséllyel az asztalomra kizárólag maglisztből és xilittel készült, válogatott 100% paleó tartalmú sütemények kerülnének. A mangalicák rohangálnának az udvaromon és a böllér teamem akiket fizetek minden nap levágnák a nekem legszimpatikusabb, füven és egyéb organikus táplálékon nevelkedett jószágot, akit majd Jamie Oliver elkészít Extraszűz mangalica zsíron ellenőrzött gazdaságból származó fűszerekkel ízesítve.

Miután a biliből kivettem a kezem reggel rájövök, hogy nem mindig, minden körülmények között lehet betartani azt amit "prédikál" az ember. Mindenesetre egy biztos, az igazság ideát van.

Az a szerencsétlen Karl Erik Bálna, vagy ki akiről most szól a fáma... Kimondták a halálos ítéletét. Ha szerencsétlen csak beszedné mondjuk Lenkei féle legnagyobb dózisú vitamint, egy mittomén napi 50000mg c-vitaminnal, meg elkezdene ketogén táplálkozást rendkívül tisztán folytatni.... Mindegy, nem beszélek hangosan, még a végén elégetnek máglyán, mert meggyógyul egy ember, akinek kimondta a nagy testvér a halálos ítéletét...

2013. dec. 30. 20:59
 33/56 anonim ***** válasza:

Szegény Karl Erik. Na, ha ő beteg, és én is beteg lennék, akkor biztos nem ennék félre. De hát, nem vagyok leszámítva egy (természetesen..) máris kezdődő ekcémát a karomon.

Ott a bibi amúgy, hogy engem nem tudnak lesittelni mert "bűnözök". Tehát, mégis hány élelmiszerkommandós vagy rendőr kellene hozzám?

Na én ezért ehetek félre, mert így is erős vagyok :)

2013. dec. 30. 21:29
 34/56 Andizsuzsi ***** válasza:
Kiderült, hogy Tápi is emberből van és esendő???? Egy világ omlott össze bennem :) Mindjárt rizseshúsba fojtom a bánatom. Persze barnába, mert azért adok a látszatra.
2014. jan. 25. 11:33
 35/56 anonim ***** válasza:
:S
2014. jan. 25. 11:39
 36/56 anonim ***** válasza:

Hát igen, a látszat...

Mégis én úgy gondolom, hogy lehetne a világ őszintébb....(magyarul az emberek.)

2014. jan. 25. 15:18
 37/56 anonim ***** válasza:

Idekívánkozik szerintem, hogy a 'világ' mindenképpen csak látszat.

Az atomok amik a látható világot 'alkotják', nagy részt üres térből állnak. A kisebb alkotórészeik leginkább hullámoknak és nem anyagnak tűnnek, hasonló megállapítások során pedig rá kell döbbennünk arra, hogy minden csak illúzió, a világunk 'holografikus' kivetülés és pusztán a testünk képes olyan módon érzékelni mint ahogyan tapasztaljuk. Máskülönben meg nem létezik, nem igazi, tehát nem igazán tudunk olyat írni, ami nem csak látszat, ami igazi, mert egy 'nem-igazi' világban vagyunk éppen.

Bár ideálisnak tartom ezt a világot jobb szemszögből látni, ha már itt vagyunk, azaz TÚLLÁTNI az illúziókon.

Én pl. nem vagyok illúzió, sosem mondtam hogy nem lennék esendő. Viszont hogy ebben a világban milyet botlok, az csak részletkérdés, annyira azért nem lényeg (hogyan is lenne az, ha ez a világ csak egy kivetülés, innentől a túlzott komolyság értelme is megszűnik).

Szerintem :)

2014. jan. 25. 15:24
 38/56 anonim ***** válasza:
Ez a szövegelésed most olyan, mint a gyakori étkezésed... rizsa. :)
2014. jan. 25. 15:27
 39/56 anonim ***** válasza:
Gyakori étkezés?
2014. jan. 25. 22:42
 40/56 anonim ***** válasza:
Feltételeztem, fogyasztasz rizst...
2014. jan. 26. 18:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!