Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » A paleo diétában tejtermékeket...

A paleo diétában tejtermékeket sem lehet enni? A tej fogyasztása miért egészségtelen?

Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 08:02
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
0%

Már 20 évvel ezelőtt is mindenki tudta,hogy a cukor,szénhidrát mellőzése sok betegségtől megóvhat...ezt a tudást megtoldották még azzal,hogy ne egyél,ne igyál tejterméket,kitaláltak mögé egy több ponton alá nem támasztott sztorit,hogy eladhatóbb legyen és kész is a paleó...

Sosem voltam nagy szénhidrátos,egyszerűen nem kívánom,cukrot szándékosan nem fogyasztok sok-sok éve(vagy legalábbis minimálisra csökkentettem)

Viszont a tojást és túrót mindig is megettem és lám 56 évesen nincsen az égvilágon semmi bajom.

Túl van értékelve ez az egész,az elvakult követőkre pedig inkább most nem is pazarlok szavakat.

2013. nov. 1. 18:03
 42/42 anonim válasza:
nekem volt egy szomszédom aki MINDEN NAP ivott tejet és vizet is és MEGHALT, igaz 87 éves volt, de szerintem a tejtől volt.
2015. máj. 7. 10:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!