Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Vaj, sajt a paleoban?

Andizsuzsi kérdése:

Vaj, sajt a paleoban?

Figyelt kérdés
Ha a tej nem emberi táplálék, akkor ezek mégis megengedettek? (több receptben olvastam. Ugyan ez a kérdésem a zabbal kapcsolatban is. Több helyen kompromisszumként említik.
2013. máj. 16. 13:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

[link]

a vajban kevesebb omega3 van és 99%-a zsír, ezért nem rossz, az az 1% maradék sztem nem számít.

2013. máj. 17. 22:42
 12/25 anonim ***** válasza:
omega 6*
2013. máj. 17. 22:42
 13/25 anonim ***** válasza:

Mindenki belátása szerint tesz. Egészséges ember nem a vajtól lesz beteg.

Tejfehérje érzékeny meg nem eszi. Maszájok is isznak valamilyen tejet.. (lehet nem a mi A1 nemesített teheneinkét).

2013. máj. 17. 22:49
 14/25 A kérdező kommentje:

Olyannyira isznak, hogy alapvető élelmük a marháik csapolt vére tejjel elkeverve.

Nemrég láttam egy dokumentum filmet valamelyik őserdei néppel, akik néhány malackát tartanak, hogy ott, ha a koca több malacot ellik, mint amennyit etetni tud, akkor a falu szoptatós anyái örökbe fogadnak belőlük, és szoptatják a malackákat (is). Merthogy akkor kincs a disznóhús (amiért nem kell az erdőben megdolgozni), hogy természetessé vált köztük a dolog. Elég bizarr.

2013. máj. 21. 08:48
 15/25 anonim ***** válasza:

Csecsemőknek marha tejet adtak hígítva (1TD betegek is lettek sokan) de túlélték.

Miért ne szoptatnák emberek a kis desznyót? :D Nekem tetszik. Bár lehet autoimmun betegsége (pont emiatt mondjuk cukorbetegsége) lesz a kismalacnak szegénynek :) De nem hal éhen.

Van egy gyógynövény, ami nem okoz olyan bajokat a csecsemőknek mint más állatok teje, vagy a tápszerek.. viszont teljes értékű anyatej pótlék. Szerintem ez a durva, főleg mert tekinthetjük igaznak.

2013. máj. 21. 08:55
 16/25 A kérdező kommentje:
Olyan dolog történt velem, amit hihetetlennek gondoltam volna még 2 héttel ezelőtt. Majd meghaltam egy kis töpörtyűért.
2013. máj. 28. 13:36
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem is az életemre törtek. De nem kapok infarktust még a vizsgaidőszak közepén sem.
2013. máj. 28. 13:53
 18/25 A kérdező kommentje:

??? Nagyon fáradt vagyok agyilag, nem bírtam feldolgozni az információt:) Ki akrt meggyilkolni és miért?

De komolyan. Az, hogy én rákívánkozzak kolbászra/szalonnára/töpörtyűre (lehet szabadon választani), az hihetetlen. Meg is ettem belőle egy jóképű kupacot. Kolléganőm nem kicsit nézett rám furcsán, amikor meglátta a tányéromat megpakolva jófajta házikolbásszal, kupac töpörtyűvel, némi paradicsommal és egy tisztességes adag kígyóuborkával. :) (mondanom sem kell, rögtön kibukott belőle: kenyeret nem eszel hozzá?)

2013. máj. 28. 15:29
 19/25 anonim ***** válasza:

Azt hittem kibukik belőle: kígyóuborka?? KÍÍÍGYÓÓÓ UBORKAAAÖAA ??

Ledobtak analitika vizsgáról, fel ment bennem minden ami vérnyomás és 'düh hormon', szédülés és hányinger kerülgetett, de leleveleztem és tájékoztattak hogy 'ohh, elnézést csak technikai malőr'. Így történt. Semmi kés, semmi cigány, semmi igazán érdekes.

2013. máj. 28. 15:33
 20/25 A kérdező kommentje:
Húúú, az kemény. Mérnöknek készülsz? Az sem volt szebb, amikor gyermekemnek a koli díja majd 2 hét alatt ért be, és tartozás miatt nem nyitották meg, nem tudott vizsgákat felvenni. Na, az nekem is nem kicsit emelte meg az összes értékemet:)
2013. máj. 28. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!