Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Leírnátok nekem mit lehet...

Leírnátok nekem mit lehet enni paleoban? Ugyanis ahány weboldal annyi félét olvasok. Ti mit esztek?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek mert össze vagyok zavarodva.
2013. febr. 14. 11:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Illetve hát mindent tudni szeretnék. Hogyan is kell táplálkozni a paleo szerint?
2013. febr. 14. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Pontosan eszerint eszem. Legtöbbet zöldségből, aztán jön a tojás, hús, utána a gyümölcs, aztán a magok, méz, xilit. Szabályaim vannak: gyümölcsből napi max 2 db, magokból álló édességből max heti 2x, zsírból minimálisat, épp amennyivel nem ég oda az étel.

Olvasd el Szendi Gábor Paleolit könyvét, már le is lehet tölteni a neten. Hidd el, megéri :)

2013. febr. 14. 18:58
 3/4 anonim válasza:

Szendi Gábornak van saját weboldala: tenyek-tevhitek.hu

Itt meg tudod nézni, hogy mit szabad és mit nem szabad enni a paleoban. Itt vannak receptek is. Ezen kívül már nagyon sok oldal van, ahol rengeteg receptet találsz. Írd be a Google-ba: paleo receptek.

2013. febr. 15. 00:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el:

[link]

2013. febr. 15. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!